Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb termékek - import képes leírás - Import, importőrök.tlap.hu
részletek »

Egyéb termékek - import - Import, importőrök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: import.tlap.hu » Egyéb termékek - import
Keresés
Találatok száma - 10 db
Agriment Kft. - Szépségápolás

Agriment Kft. - Szépségápolás

Az Agriment Kft. 1995 óta foglalkozik kozmetikai termékek, illatszerek és háztartási vegyi áru importjával. Állandó kínálatunk meghatározóan személyi higiénés termékekből áll: ezek tisztálkodó, test- és hajápoló, babaápoló termékek. Forgalmazunk különféle tisztítószereket, mosószereket, légfrissítőket, rovarirtó szereket is, illetve szezonális jelleggel napozószerek, locsoló kölni, karácsonyi ajándék szettek és illatszerek széles választékát is kínáljuk. Spanyol, görög, német és angol beszállító partnereink tetszetős megjelenésű és jó minőségű termékeit kizárólagos jogon forgalmazzuk Magyarországon. Kínálatunkat az egész ország területén viszonteladók és nagykereskedők útján juttatjuk el a boltok polcaira, ügyelve arra, hogy versenyképesek maradjunk a széles belföldi kínálat árversenyében.

Attase - Ipari konyhatechnológia

Attase - Ipari konyhatechnológia

Az Attase Kft. 1998 óta van jelen a magyar piacon. Élelmiszer mellett kinálatunkban megjelentek ipari konyhatechnologia eszközei és a rozsdamentes edények, kiégyészitök, az egyszer használatos műanyagáruk. A termékek egyre szélesedő választéka megkövetelte a szolgáltatások folyamatos fejlesztését is. Cégünk sikerének egyik alapfeltétele, hogy folyamatosan bővítjük választékunkat, fejlesztjük szolgáltatásainkat. Az ipari konyhatechnológiában országos ismeretségre tettünk szert. Köszönhetjük ezt annak is, hogy termékeink jelentős részét közvetlenül importáljuk, ezzel jelentős költséget takaríthatunk meg Vevőink számára. Törökország két legjelentősebb ipari konyhatechnikával foglalkozó gyárának az Ozti és az Inoksan gyárnak 2002 óta a kiemelt magyarországi képviselői vagyunk. Az Ozt gyárnak öt kontinens 91 országában van képviselete, az Inoksan gyárnak hasonlóan világpiaci érdekeltségei vannak, és több évtizedes tapasztalata az ipari konyhatechnológia területén. Törökországban hadsereg egyik legnagyobb beszállítója. Természetesen a hazai és a nemzetközi piacon csak úgy lehet sikerrel szerepelni, ha a termékek minősége és árszínvonala egyaránt megfelel a vevők elvárásainak, és rendelkezik valamennyi biztonsági és forgalomba helyezési engedéllyel.

Bella Fiori - Selyemvirág

Bella Fiori - Selyemvirág

Az oldalunkon található termékek mindegyike kivétel nélkül saját importból, Olaszországból és Kínából származik melyeknek kizárólagos importőrei vagyunk, így ezeket első kézből nálunk szerzhetik be. A selyemvirág kereskedelemben megszerzett 20 év tapasztalatával segítünk kiválasztani Önnek a leginkább sikervárományos termékeket. Szívesen állunk elébe elképzeléseinek, mindíg tudunk ötletekkel szolgálni.

Dual Sim mobiltelefon - Mp3 lejátszó

Dual Sim mobiltelefon - Mp3 lejátszó

Webáruházunkban széles választékban kínálunk importból származó szórakoztató elektronikai termékeket alacsony árakon. Ha Dual Sim-es mobiltelefont, Mp3 lejátszót vagy esetleg gps navigációs készüléket szeretne olcsón vásárolni, nézzen be webshopunkba. Naponta hirdetünk akciókat, mely során akciós termékeinkhez hihetetlenül jó áron juthat hozzá.

Dunapiac.hu - Vonalkód olvasó, adatgyűjtő webáruház

Dunapiac.hu - Vonalkód olvasó, adatgyűjtő webáruház

Vonalkód olvasó, 2D-kód olvasó, adatgyűjtő vásárláshoz keresse fel a Dunapiac.hu webáruházat! Datalogic, Motorola, Microscan adatgyűjtők, vonalkód olvasók széles választékával állunk az Ön rendelkezésére! A Dunapiac.hu vonalkód olvasó kínálatában megtalálja a beépített (ipari) és kézi típusokat is. A Datalogic, Motorola és Microscan bevált márkák a kézi illetve beépített vonalkód és 2D kód olvasók, adatgyűjtők világában. Keresse fel oldalunkat és válogasson megbízható vonalkód olvasók közül!

Fit-on-net futópadok - Futópad otthonra

Fit-on-net futópadok - Futópad otthonra

Formálni szeretné alakját? A futópad használatával akár otthon is edzheti testét! Figyeljen oda az egészségért, és tegyen is érte! Ma már egyre kevesebb figyelem irányul az egészség megtartására, arra az indokra fogva, hogy kevés az idő. Vessen egy pillantást weboldalunkra, ahol futópadok széles választékából választhatja ki azt a futópadot, mely Önnek a legmegfelelőbb! Webáruházunkban olyan futópadot is találhat, mely masszírozóval, sztepperrel van kombinálva!

Hungit-Logistic

Hungit-Logistic

Szolgáltatások: Szállítmányozás: - komplett rakományok szállítása kisteherautókkal és 24 tonnás kamionokkal - részrakományok és kisebb küldemények szállítása - gyűjtőáru szállítás - speciális áruk szállítása (hűtést igénylő, veszélyes, folyékony és siló áruk) - túlméretes küldemények szállítása - belföldi disztribúció - szállítmánybiztosítások megkötése Logisztika: Cégünk 2007 óta 1200m2-en végez raktározást és értéknövelő szolgáltatást, melyek a következőek: - csomagolás - cimkézés - egységrakomány-képzés és elosztás - komissiózás - készletgazdálkodás - vonalkód alapú készletnyilvántartási rendszer Disztribóciós szolgáltatásunk segítségével az elkészített árut 24 órán belül az ország bármely pontjára eljuttatjuk.

LG - Házimozi kínálat

LG - Házimozi kínálat

Tekintse meg az LG egyedülálló házimozi kínálatát! Az LG új perspektívát nyit a házimozi élmények tekintetében - e csodával határos házimozi élményt sokéves szakmai tapasztalata szavatolja ügyfeleinek. Csapata számára a legnagyobb prioritású természetesen az, hogy felhasználói a legjobbat kapják - nem csak ha házimozi választékáról gondoskodik, hanem minden egyéb tekintetben is.

MobilPresent Kft. - Eladáshelyi mobil installációk, promóciós eszközök

MobilPresent Kft. - Eladáshelyi mobil installációk, promóciós eszközök

Cégünk a mobil reklámállványok (installációk) importőre. Cégünk termékei olyan összecsukható és könnyedén hordozható speciális reklámállványok, amelyeket reklám illetve marketing céllal alkalmazhat rendezvényein. Alkalmazásuk feltűnően látványos hatást eredményez, így a célcsoport fele közvetített marketingüzenet, sokkal jobb hatásfokkal adódik át, és rögzül. Hatékony és praktikus látványelem mindenhol, legyen az kiállítás, promóció, termékbemutató, vagy eladáshelyi marketing. Kínálatunk több mint 50 féle kiállítási installáció, mobil display: Roll Up, X Banner, Flying Banner, L Banner, zászlórúd, prospektustartó állvány, promóciós pult, kóstoltató pult, kínáló pult, megállító tábla, stb? Általánosan jellemző tulajdonságuk, hogy szerszámok használata nélkül nagyon logikusan, pillanatok alatt összeállíthatók, illetve használat után nagyon kis méretre összecsukhatók. Mivel összecsukott állapotukban kis helyen elférnek, így a rendezvények közti időszakokban könnyen tárolhatók. Gyakran jelentkezünk új megoldásokkal, így felelve meg a változó kihívásoknak. Megrendeléseit saját készletről azonnal szállítjuk.

Hirdetés
Olasz Kert - Mediterrán fák, növények

Olasz Kert - Mediterrán fák, növények

Mediterrán fák és virágos növények kereskedelme. Termékek: Pálmák, sövények, cserjék, fák, díszbokrok, termők, virágos növények. Szolgáltatások: Házhozszállítás az ország egész területén, belső vagy külső terek dekorálása, növények gondozása, kerttervezés, beültetés, egyedi növények beszerzése.

Tuti menü