Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Élelmiszer import képes leírás - Import, importőrök.tlap.hu
részletek »

Élelmiszer import - Import, importőrök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: import.tlap.hu » Élelmiszer import
Keresés
Találatok száma - 7 db
Fruitica & Bruseka - Élelmiszeriapri alapanyagok

Fruitica & Bruseka - Élelmiszeriapri alapanyagok

A világ vezető aromagyártóinak termékeit forgalmazzuk Magyarországon, valamint a környező országokban. Jelenleg kizárólagosan csak a Németországi Symrise GmbH &c.o. által gyártott: Aromákat, emulziókat, poraromákat, gyümölcsporokat, esszenciákat, kivonatokat, állományjavítókat, vitaminkeverékeket, egyéb segédanyagokat forgalmazzunk, az élelmiszeripar, gyógyszeripar, vegyipar részére. Az évek során fölépítettük csapatunkat, amely mára már úgy működik, mint egy jó család. Vásárlóinkkal is próbálunk minél emberközelibb kapcsolatot fel-építeni, ennek köszönhetően vásárlóink száma meghaladja a 150-et.

Gusti Italiani - Olasz alapanyagok

Gusti Italiani - Olasz alapanyagok

A Gusti Italiani Kft. 2001 óta szolgálja ki Budapest legismertebb szálloda lánc konyháit, üzleteit és éttermeit, elsősorban az olasz mediterrán konyha eredeti alapanyagaival. Tradicionális élelmiszer gyártó és forgalmazó nyugat európai partnereinknek köszönhetően cégünk kiváló minőségű élelmiszereket forgalmaz, rendkívül kedvező áron. A Gusti Italiani Kft. kizárólagos magyarországi képviselője a legnagyobb olasz élelmiszer gyártó és forgalmazó konszernnek a Marr-nak. Stabil ügyfélkörünk nagyrészt személyes ajánlások révén alakult ki, s ez azt jelenti, hogy az egyéni tapasztalatokon alapuló hírnevünk többet ér bármilyen reklámnál. Alapvető célunk, hogy cégünk ügyintézése, az ügyfelek kiszolgálása a lehető leggördülékenyebb és legrugalmasabb legyen. Meggyőződésünk, hogy ez a jó partneri kapcsolat egyik kritériuma!

Hawk Trading - Cukrászati alapanyagok

Hawk Trading - Cukrászati alapanyagok

A Hawk Trading Kft évtizedes tapasztalattal rendelkező nemzetközi kereskedelemmel foglalkozó importőr, készletező, disztributor cég mely elsősorban élelmiszeripari, azon belül is édesipari (csokoládé, cukrászat, fagylalt, jégkrém, nápolyi, puding), tejipari, pék- és sütőipari ill. gasztronómiai alapanyagok beszerzésével, magyarországi illetve reexport értékesítésével foglalkozik. Valamennyi áruféléből egész évben folyamatos, jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, így két budapesti raktárunkból azonnali szállításra vonatkozó rendeléseket is az árulehívás napján képesek vagyunk kielégíteni. Forgalmunk évek óta dinamikusan növekszik, a magyar piac egyre több szereplője fogyasztja termékeinket és értékeli a stabil minőséget, a kifogástalan kiszolgálást és a forgalom zökkenőmentes bonyolítását.

Manuel Kávé

Manuel Kávé

Magyarország legszélesebb prémium kategóriás kávé- tea- és forró csoki választéka! A kávénak kétség kívül erős személyisége van, szimbólumokkal teli és szinte minden generáció fogyasztja. Kiváltképp a 'szocializálódás és a közvetítés' itala. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a 'Kávézó' mindig is az értelmiség, a forradalmárok és a Felvilágosodás követőinek találkahelye volt. Aki megiszik egy kávét, az időt fordít magára, átadja magát az aroma élvezetének, az illatnak, a melegségnek, a beszélgetésnek, bizalmas légkört alakít ki: a kávé mindig is a barátságot és együttlétet jelentette.

Palm- Tm Kft. - Teák, étrend- kiegészítők

Palm- Tm Kft. - Teák, étrend- kiegészítők

A Palm- Tm Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2005 nyarán alakult vállalkozás. Fő tevékenységi körünk az 'Egyéb élelmiszerek nagykereskedelme'. Cégünk jó minőségű, ellenőrzött élelmiszer termékek (teák, étrend-kiegészítők, préslevek, szirupok stb.) importjával illetve kereskedők, nagykereskedések irányába történő továbbértékesítésével foglalkozik. A forgalmazott termékeket Magyarország minden területére szállítjuk.

Rapid - Zöldség, gyümölcs

Rapid - Zöldség, gyümölcs

Rapid 1992-ben alakult családi vállalkozás, amely alapvetően zöldség és gyümölcs import-exporttal ill. azok nagykereskedelmével foglalkozik. A hagyományoknak megfelelően Nyugat- és Dél-Európából importálunk zöldséget és gyümölcsöt, de a nemzetközi piacok kiszélesedése miatt újabb partnereink már sok esetben Kelet-Európai vagy Észak-Afrikai cégek. Kivételesen jó, meglévő és működő kapcsolataink vannak Spanyolországban, Hollandiában, Olaszországban, Görögországban, Franciaországban, Németországban, Ausztriában, Lengyelországban, Szlovéniában, Horvátországban ill. Törökországban, Tunéziában, Egyiptomban és Marokkóban is. Üzleti politikánkra erős hatást gyakorol a családi háttér, amely partnereinkkel, vásárlóinkkal ill. a cég alkalmazottaival való kapcsolatunkra is rányomja bélyegét. Jól szervezett vállalatként rendelkezünk kamerákkal felszerelt hűtő- és szárazraktárakkal, számítógépes számlázási és készletezési intranetes belső hálózattal ill. az Internet által olyan gyors kommunikációs rendszerrel, mely megfelelő információt képes biztosítani bármely külföldi partnerünk számára.

Vog Kft.

Vog Kft.

A Vog Ag első Ausztrián kívüli leányvállalatát 1990-ben alapította Bükön, Nyugat- Magyarországon. 1999-ben épült meg a cég kb. 14000 m2 alapterületű, modern raktára. A Vog Export-Import Kft. anyavállalatához hasonlóan élelmiszereket és iparcikkeket forgalmaz, és saját szárazgyümölcs-csomagoló üzemet működtet. Ezen termékcsoportok forgalmazásával a cég 2003-ban 5,5 Mrd Ft forgalmat ért el. A VOG Kft. büki központjában kb. 60 alkalmazott dolgozik, továbbá 11 munkatársunk tevékenykedik külszolgálatban. Munkatársaink folyamatosan igyekeznek vevőink igényeit kielégíteni annak érdekében, hogy a kereskedelem és a fogyasztók elvárásainak mindig meg tudjunk felelni.

Tuti menü