Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építőipar - import képes leírás - Import, importőrök.tlap.hu
részletek »

Építőipar - import - Import, importőrök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: import.tlap.hu » Építőipar - import
Keresés
Találatok száma - 17 db
Alföldfa kft. - lambéria, hajópadló, osb lap

Alföldfa kft. - lambéria, hajópadló, osb lap

Faburkolatokkal a természetet viszem az Ön otthonába! Fenyő hajópadlók, lambériák és teraszburkolatok illata és kinézete Önnek a frissességet és a természet juttatják az eszébe. Használjon KVH gerendát repedés, csavarodás ellen. A látszó felületű KVH gerenda tökéletes családi házak belső gerendázatához és külső előtetőkhöz az alacsony nedvességtartalma miatt. Teraszburkolat a kertek ízléses kialakításában segít. Faházburkolattal impozáns melléképületet, fatárolót építhet magának. Szárított léccel a hajópadlók, lambériák felrakását tudja biztosítani. Bútor alapanyagra van szüksége? Svéd, finn asztalos fenyő-fűrészáru a megoldás. Nincs gépe és ideje fűrészelni? Táblásított fenyő lapot vásároljon. Kérjen árajánlatot egy kattintással.

B.B. Ház Építőanyag Kereskedelmi Kft.

B.B. Ház Építőanyag Kereskedelmi Kft.

A Bramac a legjobb minőségű homokból, vízből, portlandcementből és vasoxid festékből készíti termékeit. Tetőcserepei jól illeszkednek a természeti környezetbe, és keményen állják az idők próbáját, amit bizonyít a 30 év korlátozás nélküli újérték-garancia a mérethűségre, vízzáróságra és a fagyállóságra. Az eredeti, több évtizedes tapasztalatot és komoly fejlesztő munkát megtestesítő Bramac tetőrendszer kimagasló használati értéket, kényelmet és nyugalmat biztosít. A gondos tervezéssel gyártott közel félszáz tetőrendszer elem utánozhatatlan Bramac biztonságot nyújt. A tetőt elcsúfító környezeti szennyeződések ellen nem volt megoldás mostanáig. A Bramac Protector felületű tetőcserepei soha nem látott védelmet nyújtanak a tetőt érő környezeti hatásokkal szemben.

Best Machinery - kínai gépek forgalmazása

Best Machinery - kínai gépek forgalmazása

Cégünk kínai gyártmányú berendezések széles választékával áll vásárlóink rendelkezésére. Minden termékünkre a kiemelkedő megbízhatóság és a rendkívüli ár-érték arány a jellemző. A Best Machinery Kft. a világpiac vezető homlokrakodó gyártójának, a LiuGong-nak a kizárólagos magyarországi forgalmazója, importőre. Kotrók, homlokrakodók, markoló munkagépek, valamint csúszókormányzású rakodók és kotró-rakodók találhatóak meg kínálatunkban a márka termékeiből. Hasonlóképpen kínáljuk a Shantui dózereit, melyek egyedülállóak a honi piacon.

Bud- Max

Bud- Max

Cégünk, a Bud-Max Kft 1990- óta tevékenykedik a magyar építőipar számos területén. Sokszínű tevékenységünk az export- import ügyletekben való szakmai segítségnyújtástól, a nyílászáró forgalmazáson át, egészen a tető lemezek forgalmazásáig terjed. Árukészletünk elsősorban importból származik, mivel partneri kapcsolatban állunk számos, európai szinten is elismert gyártóval. Több évtizedes tapasztalatunkat hasznosítva vállaljuk az export illetve az import lebonyolítását bármilyen árucikk esetében, akár Kelet -Ázsiában is.

Cserép Centrum

Cserép Centrum

A Hofstädter Építőanyag Centrum Kft. egy folyamatosan fejlődő vállalt, mely értékeinek megőrzésével és folyamatos szakmai kompetenciájával szolgálja ki vásárlóinak igényeit. A közel 200 főt foglalkoztató Hofstadter cégcsoport egyes tagjai külön álló gazdasági társaságként működnek. A vállalat csoport felépítését tekintve a külön álló cégek egymáshoz közel álló, építőiparral kapcsolatos tevékenységeket folytatnak. Cégünk tagja Magyarország legnagyobb beszerzési társulatának az Új-Ház Zrt.-nek. Ennek köszönhetően komoly előnyökkel tudjuk vevőink részére biztosítani a piac legjobb árait. A cég csoport főbb profiljai: - Építőanyag kis- és nagy-kereskedelem - Műanyag- nyílászáró gyártás - Logisztikai, fuvarozási tevékenység - Gépi földmunka - Mixer beton forgalmazás

Duplakk

Duplakk

A DuPont konszern a világ egyik legmarkánsabban fejlődő vegyipari vállalata. Több mint 70 országban kínálja innovatív termékek és szolgáltatások széles választékát a mezőgazdaságtól a táplálkozáson, elektronikán, kommunikáción, építőiparon, stb. keresztül egészen az autófestékek ágazatáig. Az autófesték divízió az egyik leggyorsabban fejlődő ágazata a vegyipari óriásnak. Az 1999-ben megvásárolt Standox és Spies-Hecker márkákkal együtt alkotott hármas látja el a DuPont képviseletét Európában, Ázsiában és Afrikában DuPont Performance Coatings néven. A DPC 30%-os piaci részesedésével vezető pozíciót tölt be az autófesték gyártásban. A DuPont Refinish a világ legnagyobb autófesték gyártó és forgalmazó vállalata, amely több mint 40 ország személygépkocsi és haszongépjármű javítóműhelyeit látja el festékkel. A magas minőségű termékek mellett a DuPont Refinish kiemelkedő előnnyel bír a versenytársakhoz képest a szaktanácsadás, a támogatás és a folyamatos továbbképzés, oktatás terén. A DuPont Refinish a szilárd piaci pozícióját felhasználva állandó fejlesztésekkel jobb termékeket és jobb technikákat kínál az ügyfeleinek folyamatosan.

Ház- Mester Optima Kft.

Ház- Mester Optima Kft.

Megtalálta amit keresett mert 11 éve a régió egyik vezető építőanyag kereskedése vagyunk, 2008-tól az 'Új-Ház' Centrum országos beszerzési társulás tagjai lettünk, nálunk rendkívül kedvező egyedi árakat kaphat, magas szakmai felkészültségű csapatunk várja, házhozszállítási lehetőséget biztosítunk, 100% -ban Magyar tulajdonú a társaságunk.

Hunter automata öntözőrendszer árlista

Hunter automata öntözőrendszer árlista

Hunter automata öntözőrendszerek és kiegészítői széles választékából válogathat a honlapon. A Hunter automata öntözőrendszerrel nemcsak időt, hanem pénzt is megspórolhat, mert ha az öntözőrendszer esőérzékelői érzékelik, hogy valójában esett az eső, akkor nem kapcsolja be szükségtelenül az öntözőrendszert.

J.B. Kft.

J.B. Kft.

A J.B. Export-Imoirt Képviselezi Kft. mintegy 15 éve foglalkozik a Pentagon Plastics n.v. , belga vállalat termékeinek forgalmazásával. A termékek, szinte kivétel nélkül vizes bázisú, vastag bevonatok, bevonat-rendszerek, amelyek különböző építőipari szerkezetek , főleg azok felületének hosszútávú állagmegóvását biztosítják az ipari, mezőgazdasági, egészségügyi létesítményekben, köz- és lakóépületekben. A tetők, balkonok, homlokzatok szigetelésétől kezdve a hidak, alagutak, medencék tartós felületvédelméig kínálunk anyagokat. A fokozott higiéniai követelményeknek megfelelő, hazai és EU engedélyekkel rendelkező vastag bevonatokat forgalmazunk a korházak, tiszta teres gyógyszeripari helyiségek, laboratóriumok, élelmiszeripari létesítmények ( sörgyárak, tej,- sajtfeldolgozók, húsüzemek, sütőipari helyiségek, konyhák stb.) falfelületeinek és mennyezetének bevonására. A termékek hatékonyságának, a kész bevonat hosszú élettartamának biztosítása érdekében műszaki tanácsadással, szükség esetén, a feldolgozási technológia helyszíni betanításával állunk az érdeklődők szíves rendelkezésére.

Hirdetés
Karenowa Kft.

Karenowa Kft.

Karenowa Kft. több mint 20 éve működő, dinamikusan fejlődő nemzetközi vállalat. Fő tevékenységi köre a tisztítás technológia. Autómosóktól, a hideg melegvizes magasnyomású berendezéseken át, az ipari por és folyadékszívókig. Autómosó berendezések, saját fejlesztésű vízvisszaforgatók gyártása (2003 Industia nagydíj), telepítése, szervizelése és tisztító illetve autóápoló vegyszerekkel történő ellátása.

Mediterrán tetőrendszer

Mediterrán tetőrendszer

Vállalatunk, a Mediterrán Magyarország Kft., tetőcserepeket és a tető teljes, szakszerű kialakításához szükséges kiegészítőket gyártó és forgalmazó vállalat. A Mediterrán 100%-ban magyar tulajdonú tetőcserépgyár. Központunk Bólyban található. Két gyárunk van, az egyik Bólyban, a másik Kunszentmiklóson üzemel. Vállalatunk nemzetközi értékesítéssel is foglalkozik. Külföldi terjeszkedésünk folyamatos, tetőcserepeink jelenleg Szlovákiában, Horvátországban és Romániában is kaphatók.

Mediterrán Udvarház - Tetőcserepek

Mediterrán Udvarház - Tetőcserepek

A mediterrán olasz tetőcserepek és termékek forgalmazásában eltöltött több mint egy évtizedes tapasztalat és a személyesen eladott több százezer négyzetméternyi kúpos cserép. Az ez idáig eladott termékekből közel kétszáz referencia épület . A piac igényeihez való nagyobb igazodás sarkalt bennünket arra,hogy mind szélesebb körben elégítsük ki a mediterrán építészet iránt fogékony érdeklődök és vásárlók igényeit. Az előbbieket figyelembe véve jelentős mértékben bővítettük cégünk profilját amit a mind szélesebb és átfogóbb termék kínálatunk is tükröz .

Mozaikburkolat-üvegtégla-kristálycsillár import-export

Mozaikburkolat-üvegtégla-kristálycsillár import-export

Cégünk mozaiburkolatok, kristálycsillárok és olyan egyedi művész üvegtéglákat kínál vásárlóinknak, amiket idáig a hazai piac még nem használt. Az egyszerű fajtától egészen azon luxus művész darabokig, amivel az otthonok teljes mértékű egyedi miliőt kapnak. Különleges és jól ismert mozaikburkolatok forgalmazása importőr árakon. Művészi üvegtéglák egy teljes új technológia az üvegművészet területén, teljesen új korszakot nyitva az üvegtégla eddig megismert fogalmának. Belsőépítészek remek segítőtársa eme művészi termék a különleges alkotások létrehozásában. High-tech technológiával gyártott kristálycsillárok import-exportja.

Norman- Kert Kft. - Építőanyag kereskedelem

Norman- Kert Kft. - Építőanyag kereskedelem

Cégünk a Norman-Kert Kft. építőanyag értékesítéssel, kereskedelemmel foglalkozik. Elsődleges feladatunknak tekintjük a családiház-építők kiszolgálását a mindenkori legkedvezőbb áron és minőségben. Szakmai segítségnyújtással, színtervezéssel, szaktanácsadással és ingyenes ajánlatkészítéssel állunk az Önök rendelkezésére. Az építkezőknek a tervrajz alapján a szükséges építőanyag mennyiségről, többféle anyagból ajánlati listát állítunk össze. Megszervezzük a házhozszállítást építési ütemezés szerint.

Remmers

Remmers

A Remmers az épületmegóvás és műemlékvédelem területén nem vitatottan az első helyet foglalja el Európában. Az építőipar rátermett partnereként sokféle termékprogramot kínálunk a következő szakterületekre: Épületvédelem, műemlékvédelem, homlokzatvédelem és -helyreállítás. Az új ill. régi épületek vízszigetelésére az Aida Kiesol-termékrendszert ajánjuk.

Startcolor - Parafa

Startcolor - Parafa

A Startcolor Parafa-Importőr és Kereskedelmi Kft 1991.-óta foglalkozik belsőépítészeti parafaburkolatok és ipari parafák magyarországi forgalmazásával, amelynek eredményeként e kitűnő fizikai és esztétikai tulajdonságokkal rendelkező anyag egyre nagyobb teret hódít az igényes felhasználók körében. A világszerte ismert és elismert Wicanders parafa burkoló termékek az eltelt időben számtalan középületben, irodaházban, irodában, áruházban, szállodában, stb. kerültek beépítésre és a parafaburkolatok magánházakban és lakásokban felhasználók jelentős köre csak a forgalmi adatokból becsülhető. A méltán világhírű magyar építészek és belső építészek kiemelkedő szakmai tudása és kreatívitása segítette elő a Wicanders parafaburkolatok professzionális alkalmazói és felhasználói körének igen jelentős növekedését. Megvalósult munkái bizonyítják, hogy kitűnő szakember kitűnő anyag alkalmazásával egyedülálló teljesítményre képes!

Tégla- és Cserépipari Szolgáltató Kft.

Tégla- és Cserépipari Szolgáltató Kft.

A Tégla- és Cserépipari Szolgáltató Kft. azonos nevű jogelőd vállalata 1986-ban alakult. Korábban a vállalati, majd a jelen Kft. tevékenysége is az építőanyag iparhoz, a tégla ill. cserép kereskedelemhez kapcsolódik. A Kft. szinte valamennyi téglát, cserepet és egyéb építőipari anyagot gyártó céggel szerződéses kapcsolatban áll. Szolgáltatásaink: - Építőanyag kis- és nagykereskedelem - Anyagszükséglet számítás - Fuvarozás - Raklap visszavásárlás

Tuti menü