Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gépek, alkatrészek - import képes leírás - Import, importőrök.tlap.hu
részletek »

Gépek, alkatrészek - import - Import, importőrök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: import.tlap.hu » Gépek, alkatrészek - import
Keresés
Találatok száma - 17 db
Evex

Evex

Az Evex céget, amely kizárólagos magyar tulajdonban levő családi vállalkozás, 1991-ben alapítottuk. Kezdetben GMK-ként működtettük, és különféle árucikkek kereskedelmével valamint szolgáltatásokkal foglalkoztunk. 1993-ban átalakultunk Kft-vé. Ekkor vettük fel az Evex Import-Export Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nevet. Cégünk elsősorban gépkocsi-alkatrészek importjával és belföldi értékesítésével foglalkozik. 2009-ben bővítettük tevékenységünket: kerékpárboltot és szervizt nyitottunk Budapest III. kerületében, a népes és élénk kerékpáros forgalmú békásmegyeri lakótelepen. Arra törekszünk, hogy az általunk forgalmazott termékeket közvetlenül azok gyártóitól vásároljuk, kiiktatva a közvetítő kereskedők láncolatát, ami kedvező árszintet tesz lehetővé számunkra és így vásárlóink számára is. Valamennyi gyártónk rendelkezik a forgalmazáshoz szükséges minőségi bizonyítványokkal. A honlapról elérhető katalógusok és termékismertetők áruválasztékunkról, letölthető árlistáink pedig bruttó (áfás) árainkról adnak tájékoztatást. Katalógusainkat igyekszünk a legújabb állapotra frissíteni, de gyártóink természetesen mindig egy lépéssel előttünk járnak. Ezért, ha Önök valamelyik szükséges alkatrészt nem találnak meg a honlapon levő katalógusban, akkor megadjuk a kért információt a birtokunkban levő gyártói katalógusok alapján.

Fortuna Bt. - motor alkatrész nagyker

Fortuna Bt. - motor alkatrész nagyker

A Fortuna Bt. teherautók, kamionok, mezőgazdasági gépek és haszongépjárművek motorjainak felújításával, fél-motorig történő összeszerelésével, személygépkocsik teljes körű motorjavításával, ezen kívül az alkatrészek értékesítésével foglalkozik. Nagykereskedésünkben a dugattyú, dugattyúgyűrű, főtengelycsapágy, tömítések és minden egyéb alkatrész megtalálható, amely egy motor felújítás során kellhet egy motorba. A termékeket importálás útján szerezzük be egyenesen a gyártóktól. A termékek megtalálása érdekében szakképzett munkaerő dolgozik az értékesítésen, akik folyamatos képzéséről a cég gondoskodik.

Gépszektor - Kéziszerszámok, kertigépek

Gépszektor - Kéziszerszámok, kertigépek

A bolt kínálata: Benzines és elektromos kéziszerszámok, ipari gépek, kertigépek, faipari kéziszerszámok kereskedelme, gépek kölcsönzése. Webáruházunk kínálata: hegesztőgépek, szivattyúk, munkaruházat, kéziszerszámok, nagynyomású mosók, akkumlátorok, kenő és tisztító anyagok, teleszkópos létrák, elektromos kéziszerszámok , stb

Hivatalos kávéfőző szakszerviz: Saeco, Gaggia, Spidem

Hivatalos kávéfőző szakszerviz: Saeco, Gaggia, Spidem

Cégünk, a Cady-Trade '95 Kft. a hivatalos magyarországi szakszervize a Saeco, Saeco-Philips, Gaggia és Spidem márkájú kávéfőzőképeknek. Tevékenységünk célja, hogy ezen kávéfőzőgép márkák tulajdonosai megbízható és minőségi szolgáltatásban részesüljenek. Az olaszországi gyártóval történő közvetlen kapcsolat által szervizünk a kávéfőzőgépek alkatrészeivel hiánytalanul fel van szerelve, így gyors javítást tudunk biztosítani. Csak új alkatrészekkel dolgozunk. A kinti szakmai képzéseknek köszönhetően műszerészeink a legújabb szoftvereket, illesztőprogramokat, programfrissítéseket alkalmazzák a kávéfőzők javítási és szervizelési munkálatai során.

Import Alkatrészek

Import Alkatrészek

Cégünk Volkswagen, Audi, Seat, Skoda márkájú utángyártott, gyári új, bontott alkatrészek széles palettájával várja Kedves Ügyfeleit. Termékek: ablaktőrlő lapátok, szerkezetek, karok, első futóművek, felnik / gumik, fényszórók, lámpák, izzók , hátsó futóművek, hűtők és tartozékai, karosszéria elemek és tartozékok, légzsákok és biztonsági övek, motorok és alkatrészei.

Larix Kft. - Kerti gépek

Larix Kft. - Kerti gépek

A LARIX Kft 1991 ben alakult azzal a céllal, hogy jó minőségű kertészeti eszközökkel lássa el a hazai kiskereskedelmet és a kertészkedni vágyókat. Ezt a munkát az alapitók szakmai felkészültsége és hosszú, ebben a profilban eltöltött szakmai múltja alapozta meg. A jó minőség és kedvező ár, a megbizható szerviz- és alkatrész háttér, a megbizhatóság és a hosszútávú, korrekt emberi kapcsolat.Ez volt és ma is ez üzletpolitánk lényege. Régiesnek tünhet mindez a mai világban, mert ez nem mindig kifizetödő, és sok munkával jár, de azért kitartunk mellette.

Liebherr - Építőipari gépgyártó

Liebherr - Építőipari gépgyártó

A Liebherr családi vállalkozást Hans Liebherr alapította 1949-ben. A vállalkozás a sikereit az első, mobil, könnyen felszerelhető és rendkívül kedvező áru toronydarunak köszönheti. A cégcsoport napjainkban már nem csak a világ egyik legnagyobb építőipari gépgyártója, hanem műszakilag igényes, gazdaságos termékei és szolgáltatásai számos, más területen is elismertek. Napjainkban a cégcsoport a világon mintegy 100 társásággal van jelen, melyekben összesen több mint 32 091 alkalmazottat fogalkoztat. Termékek: háztartási gépek, ipari kivitelű gépek, daruk, mélyépítő gépek, betontechnológia, földmunkagépek, bányagépek, szerszámkészítő gépek.

Mesterszerszám

Mesterszerszám

Vállalkozásunk a 2004 - es évtől az Olaszországban meghatározó Veprug szerszámkereskedőház kizárólagos képviseletét látja el Magyarországon. Több éves erőfeszítésünk eredményeként termékeink már az ország jelentős részére eljutottak, az ország teljes területén elérhetővé váltak. Partnereink között mind ipari felhasználók, mind kereskedők hosszú sorával büszkélkedhetünk, köszönhető ez a professzionális minőségű termékeknek és a folyamatosan erősödő szolgáltatásainknak. Cégünk tevékenységét már a megalapítás pillanatától szigorú szabályok határolják be, ügyfél- és minőségközpontú üzletpolitikánkat a kezdetektől fogva a törvénytisztelő társadalmi, és tisztességes piaci magatartást meghatározó normáknak, irányadók elveknek megfelelően alakítottuk ki és végezzük, mindezt írásos keretekbe foglaltuk, etikai kódexünk közzétételével.

Metron Hungary - Autófényező berendezések

Metron Hungary - Autófényező berendezések

Cégünk, a Metron Hungary Kft. hosszú évek alatt jelentős tapasztalatot halmozott fel a karosszéria- és autófényező berendezések forgalmazása terén. Új és használt eszközök nagy választékával várjuk megrendeléseiket - főképp Olaszországból származó egységekkel állunk vevőink rendelkezésére. Olasz partnereinkkel együttműködve rendszeresen veszünk részt külföldi műhelyek átalakításában, felújításában és felszámolásában, így - amellett, hogy korszerű berendezésekhez tudunk hozzájutni - igen kedvező árak kialakítására nyílik módunk, és megrendelőink segítségére vagyunk az igényeiknek megfelelő finanszírozás kialakításában is. Fényező - szárítófülkéinket számos méretben és kivitelben kínáljuk, hogy teljes mértékben megfelelhessünk partnereink igényeinek. Kisebb kamráinkban személyautók kényelmes fényezésére van lehetőség, a nagyobbakba akár kisteherautók, nagyobb terepjárók is beférnek, sőt, kamionok, buszok festésére alkalmas méretű kamra is kapható nálunk.

Hirdetés
Nsz Impex Kft.

Nsz Impex Kft.

Az Nsz Impex Kft Magyarországon forgalmazza a Dedra és Pansam márkájú szerszámokat. Kínálatunkban megtalálhatóak a mindennapos használatra alkalmas egyszerű kéziszerszámoktól kezdve a vágótárcsákon át az olyan speciális területre szánt szerszámgépek is mint például az igen kedvező áru cső hegesztő gépek is. Cégünk nagykereskedelmi tevékenységet folytat, kizárólag viszonteladókat és gépkölcsönzőket szolgálunk ki, illetve az általunk forgalmazott gépek garanciális és garancián túli szervizelését látjuk el. Oldalunkkal termékeink minél könnyebb megismerését szeretnénk szolgálni.

Resch Gmbh. - Húsipari gépek

Resch Gmbh. - Húsipari gépek

Vevőink számára cégünk korrekt és rugalmas partner. Szakértelmünk és felelősségvállalási tudatunk a legelső helyen áll. Munkatársaink közvetlensége és rugalmassága garantálja kívánságaik és elvárásaik gyors és lelkiismeretes feldolgozását. Történet: Johann Resch Úr, aki egy nemzetközi kereskedőház egykori alkalmazottjaként tevékenykedett, 1997-ben alapította a Resch Import/Export GmbH -t.A vállalat 2003-ban egy dél magyarországi kirendeltséggel bővült. Törzspiacaink -Ausztia és Magyarország- ellátása mellett többek között Bulgáriába, Kínába, Franciaországba, Namibia-ba, Lengyelországba, Romániaba, Oroszországba, Szlovákiába és Teneriffa-ra is szállítunk. Szállítási programunk a húsiparban használatos új és használt gépeket, valamint alkatrészeket, vágószerszámokat és fogyóeszközöket tartalmazza. Új gép megvásárlása esetén nyitottak vagyunk a régi gépük visszavásárlására is. Következő területekre megoldásokat ajánlunk: vágás és darabolás, pácolási technológia, lágy és kemény szeparálás, finomaprítás, emulgálás és töltés, lezárás és csomagolás. Szállítási programunkban szereplő gépek a tej-és halfeldogozó-iparban is használatosak

Sigma- Trade Kft. - Kábelek

Sigma- Trade Kft. - Kábelek

A Sigma Trade Kft. az 1990-es évek elején - az alapítók külkereskedelmi tapasztalataira építve - németországi importból származó, legegyszerűbb Pvc és gumiszigetelésű kábel nagy tömegű importjával, belföldi nagykereskedelmiértékésítésével foglalkozott. A piac változásai arra kényszerítették a tulajdonosokat, hogy speciális igényeket kielőgítő kábelek, vezetékek, adott esetben feldolgozást is igénylő termékek irányába fejlesszék a vállalkozást. Termékek : Vevőspecifikált kábelek , kábelszerelvények - ipari kooperációk , szilikon kábelek, különleges egy- és többeres vezetékek.

Snowfox

Snowfox

A Snowfox gumi mindenkinek a lehető legjobb szolgáltatást igyekszik nyújtani. Egyéni vevőinket szaktanácsadással, telefonos ügyfélszolgálattal várjuk. A gumiabroncs kiválasztása után vállaljuk azok felszerelését, legyen szó bármilyen méretű abroncsról. A könnyűfém-felnik szerelésénél is képesek vagyunk a speciális igényeket kielégíteni. A hagyományos centrírozás mellett az autón is el tudjuk végezni a kerék kiegyensúlyozását, megszüntetve ezzel a futómű keréken kívüli forgó részeinek tömegkülönbségeiből adódó vibrációt. Defekt, sérülés esetén az abroncsok javítását a legmagasabb szintű vulkanizáló technológiával végezzük. Ha nincs hova tennie abroncsait a téli-nyári átszerelések után, gumijait szakszerűen eltároljuk a következő átállásig. A Snowfox az autók tuningolásában is nagy szerepet vállal, a Momo, a Toora és más világszínvonalú gyártók termékeit forgalmazzuk és szereljük vevőink autójára. A gépjárműflottával rendelkező cégeknek a kedvező beszerzés mellett a teljes gumiabroncs kezelését vállaljuk országos Team Partner rendszerünkben, ami 40 gumis partnert takar Magyarországon elosztva. Ez azt jelenti, hogy 50km-en belül elérünk minden ügyfelet az ország bármely sarkában és így a téli nyári átállás gyorsan és a megfelelő időben megy végbe.

Sziklai - Autóalkatrészek

Sziklai - Autóalkatrészek

Cégünk 1991-ben alakult. Először a Skoda 105-ös, 120-as valamint a Favorit típusokhoz importáltunk alkatrészt, majd az igényekre való tekintettel Lada karosszéria elemek beszállításával és értékesítésével is foglalkoztunk. Jelenleg a Skoda családhoz tartozó összes típushoz (105, 120, Felicia, Octavia és Fábia) kínálunk gyári, illetve a gyári minőséggel megegyező, utángyártott alkatrészeket. Továbbá - a régi értékeink megtartásával - első kézből importálunk nyugati típusokhoz is kipufogókat és tartozékait, autó-felszerelési termékeket, optikai tuning és verseny felszereléseket, egyéb kiegészítő termékeket, valamint raktártechnikai berendezéseket. Mind a salgótarjáni (Füleki út. 10), mind a budapesti központunkban (1154, Tompa M. út. 89.) egyaránt kiszolgálunk kiskereskedelmi, valamint nagykereskedelmi partnereket. A külföldi beszállításokat, valamint a belföldi terítéseket és a kiszállításokat saját gépjárműparkkal bonyolítjuk le. Tekintettel arra, hogy az árut kizárólag a gyártóktól és a viszonteladóktól szerezzük be, árainkat a minimálisra tudjuk csökkenteni. Nagy raktárkészletünk révén minden megrendelőnket - az igények szerint - személyesen, postai úton, csomagfeladással, illetve éjszakai kiszállítással, gyorsan és folyamatosan képesek vagyunk kiszolgálni. A salgótarjáni telephelyen működtetett autóklinika egyaránt vállal időszakos szervizelést és egyéb javításokat...

Unitál

Unitál

Az Unitál Kft 1989-ben alakult a Pramac cég leányvállalataként. Cégünk az olasz partner által gyártott áramfejlesztők, hegesztő áramfejlesztők, szivattyúk, raklapemelők és drótköteles emelők magyarországi képviseletét látja el. Mára, a Pramac gyár, Európa egyik meghatározó építőipari gépeket gyártó cégévé vált. A világ számos pontján találhatóak gyáregységei, dél-Amerikától, Európán keresztül, Afrikán át, Ázsiáig. Éves szinten több százezer gépet gyártanak világszerte. A magyar piacon is egyre több Pramac gép található, mind a magán vásárlók, mind pedig a cégek tulajdonában. Ez köszönhető a gépek jó minőségének és kedvező árának. Az Unitál Kft ezen gépekből évi 800-1200 db-ot értékesít. A márka jó hírnevét, a rugalmas értékesítési stratégiánkkal, a megfelelő és korrekt szervizháttérrel és a gyári alkatrész utánpótlással tartjuk fent az országban. Reméljük, hogy Ön is hamarosan tulajdonosává válik egy termékünknek, a lent szereplőek közül, és személyesen is megtapasztalhatja a fentieket.

Verbis Kft

Verbis Kft

VERBIS Kft - minőségi építőgép és alkatrész kereskedés. Budapest XV. kerület Mélyfúró u. 2/E. Nálunk megtalálja az építőipar, a betontechnológia, a földmunka, a kertépítés, az állattenyésztés és a mezőgazdaság általános gépei és a célgépek szinte teljes spektrumát, és a hozzájuk tartozó alkatrészeket és kiegészítő adaptereket (hidraulikus adapterek, bontó, ásó, árokásó, kotró, törőkanál, roppantó olló, őrlő olló, tömörítő, fúró, vágó, fűnyíró, hómaró, szárzúzó, betonkeverő, seprő, stb.). Emellett gyakorlatilag minden ismert építőipari, ipari, mezőgazdasági erőgéphez, motorhoz kínálunk gyári, illetve azzal megegyező minőségű utángyártott alkatrészeket: motorikus alkatrészek, traktoralkatrészek, targoncaalkatrészek, olajszűrők, levegőszűrők, földmunka-, rakodó- és más építőgép alkatrészek.

Z&Z Kft.

Z&Z Kft.

A Z& Export Import Kft. 1991. novemberében alakult, fő tevékenysége alapítástól kezdődően speciális biztonsági berendezések forgalmazása, telepítése. Forgalmunk nagy részét a személy- és csomagellenőrző biztonsági berendezések értékesítése teszi ki, de szerepelnek kínálatunkban egyéb speciális veszélyes anyagok felderítésére szolgáló berendezések is. Cégünk 1994. januárjában kizárólagos képviseleti szerződést kötött a németországi Smiths Heimann (akkor még Heimann Systems) vállalattal, mely a világ vezető átvizsgáló röntgenberendezés gyártója. Mind a termékek műszaki színvonala, minősége, megbízhatósága, mind az innováció, technikai fejlesztés alapján, illetve bizonyos termékkategóriákban egyértelműen világelső, piacvezető pozíciót ért el. A cégünk által képviselt gyártók magas színvonalú termékeihez párosul az ügyfeleinknek biztosított szakszerű értékesítés és after-sales tevékenység, mely magában foglalja a szempontjaiknak leginkább megfelelő berendezések kiválasztásához nyújtott konzultációt, üzemeltetési tanácsadást, a szakszerű telepítést, a kezelőszemélyzet oktatását, a gyors és megbízható karbantartást, javítást és a folyamatos alkatrész-ellátást telephelyeinken fenntartott alkatrész-raktárainkból.

Tuti menü