Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Import, importőrök linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Import, importőrök képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: import.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Agriment Kft. - Szépségápolás

Agriment Kft. - Szépségápolás

Az Agriment Kft. 1995 óta foglalkozik kozmetikai termékek, illatszerek és háztartási vegyi áru importjával. Állandó kínálatunk meghatározóan személyi higiénés termékekből áll: ezek tisztálkodó, test- és hajápoló, babaápoló termékek. Forgalmazunk különféle tisztítószereket, mosószereket, légfrissítőket, rovarirtó szereket is, illetve szezonális jelleggel napozószerek, locsoló kölni, karácsonyi ajándék szettek és illatszerek széles választékát is kínáljuk. Spanyol, görög, német és angol beszállító partnereink tetszetős megjelenésű és jó minőségű termékeit kizárólagos jogon forgalmazzuk Magyarországon. Kínálatunkat az egész ország területén viszonteladók és nagykereskedők útján juttatjuk el a boltok polcaira, ügyelve arra, hogy versenyképesek maradjunk a széles belföldi kínálat árversenyében.

Aktivsport áruház

Aktivsport áruház

Vállalkozásunk elsődleges profilja sportszerek és a hozzá kapcsolódó felszerelések értékesítése az Interneten, on-line. Üzletpolitikánk elsősorban ügyfeleink megelégedettségét célozza meg, ennek megfelelően nem egy, hanem többféle minőségben kínálunk sportszereket. Célunk, hogy a szolgáltatásunk minőségét folyamtosan javítsuk.

Alföldfa kft. - lambéria, hajópadló, osb lap

Alföldfa kft. - lambéria, hajópadló, osb lap

Faburkolatokkal a természetet viszem az Ön otthonába! Fenyő hajópadlók, lambériák és teraszburkolatok illata és kinézete Önnek a frissességet és a természet juttatják az eszébe. Használjon KVH gerendát repedés, csavarodás ellen. A látszó felületű KVH gerenda tökéletes családi házak belső gerendázatához és külső előtetőkhöz az alacsony nedvességtartalma miatt. Teraszburkolat a kertek ízléses kialakításában segít. Faházburkolattal impozáns melléképületet, fatárolót építhet magának. Szárított léccel a hajópadlók, lambériák felrakását tudja biztosítani. Bútor alapanyagra van szüksége? Svéd, finn asztalos fenyő-fűrészáru a megoldás. Nincs gépe és ideje fűrészelni? Táblásított fenyő lapot vásároljon. Kérjen árajánlatot egy kattintással.

Alpha bútordiszkont - Minőségi bútorok kedvező áron

Alpha bútordiszkont - Minőségi bútorok kedvező áron

Bútoraink németországi nagy bútorgyártók kifutó termékei, utolsó darabok, ezért a honlapunkon látható ülőgarnitúrákból esetenként csak egy-két garnitúra van raktáron. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy csak az aktuális kínálat legyen látható, mégis előfordulhat, hogy a kiválasztott bútor már nincs készleten. Megkérjük Önt, hogy mielőtt ellátogatna hozzánk, érdeklődjön e-mail-ben vagy telefonszámainkon.

Arte- M - Modern német bútorok

Arte- M - Modern német bútorok

Arte M, modern német elemes bútor, ülőgarnitúra, és lakásdekoráció a trendet követő, az árat is figyelő fiatalos vásárlóknak, akik megkövetelik a magas minőséget, de nem szeretnének csillagászati árat fizetni a kasszánál. Itt minden a fiatalos életformáról szól, funkcionális bútorok egyenes vonalakkal és formavilággal. Köszönhetően a nagyfokú kombinálhatóságnak és rugalmas tervezhetőségnek, ezek az elemes bútorok, ülőgarnitúrák és lakberendezési kiegészítők mindenki számára kínálnak valamit, függetlenül attól, hogy ki milyen céllal vásárol. Akár teljes lakberendezés a cél vagy csak kiegészítő bútor, kanapé, lakásdekoráció vásárlása, termékeink tökéletes harmóniában illeszthetőek a kialakított lakókörnyezetbe.

Attase - Ipari konyhatechnológia

Attase - Ipari konyhatechnológia

Az Attase Kft. 1998 óta van jelen a magyar piacon. Élelmiszer mellett kinálatunkban megjelentek ipari konyhatechnologia eszközei és a rozsdamentes edények, kiégyészitök, az egyszer használatos műanyagáruk. A termékek egyre szélesedő választéka megkövetelte a szolgáltatások folyamatos fejlesztését is. Cégünk sikerének egyik alapfeltétele, hogy folyamatosan bővítjük választékunkat, fejlesztjük szolgáltatásainkat. Az ipari konyhatechnológiában országos ismeretségre tettünk szert. Köszönhetjük ezt annak is, hogy termékeink jelentős részét közvetlenül importáljuk, ezzel jelentős költséget takaríthatunk meg Vevőink számára. Törökország két legjelentősebb ipari konyhatechnikával foglalkozó gyárának az Ozti és az Inoksan gyárnak 2002 óta a kiemelt magyarországi képviselői vagyunk. Az Ozt gyárnak öt kontinens 91 országában van képviselete, az Inoksan gyárnak hasonlóan világpiaci érdekeltségei vannak, és több évtizedes tapasztalata az ipari konyhatechnológia területén. Törökországban hadsereg egyik legnagyobb beszállítója. Természetesen a hazai és a nemzetközi piacon csak úgy lehet sikerrel szerepelni, ha a termékek minősége és árszínvonala egyaránt megfelel a vevők elvárásainak, és rendelkezik valamennyi biztonsági és forgalomba helyezési engedéllyel.

B.B. Ház Építőanyag Kereskedelmi Kft.

B.B. Ház Építőanyag Kereskedelmi Kft.

A Bramac a legjobb minőségű homokból, vízből, portlandcementből és vasoxid festékből készíti termékeit. Tetőcserepei jól illeszkednek a természeti környezetbe, és keményen állják az idők próbáját, amit bizonyít a 30 év korlátozás nélküli újérték-garancia a mérethűségre, vízzáróságra és a fagyállóságra. Az eredeti, több évtizedes tapasztalatot és komoly fejlesztő munkát megtestesítő Bramac tetőrendszer kimagasló használati értéket, kényelmet és nyugalmat biztosít. A gondos tervezéssel gyártott közel félszáz tetőrendszer elem utánozhatatlan Bramac biztonságot nyújt. A tetőt elcsúfító környezeti szennyeződések ellen nem volt megoldás mostanáig. A Bramac Protector felületű tetőcserepei soha nem látott védelmet nyújtanak a tetőt érő környezeti hatásokkal szemben.

Bagmaster

Bagmaster

Széles választék gyermek iskolatáskák, diák hátizsákokból és szabadidő hátizsákokból! Csehországban évente több mint százezer új Bagmaster hátizsákot vesznek meg az emberek. Bagmaster hátizsákok... egy hátizsák, amely teret nyújt Önnek! Válasszon az új ajánlatunkból, és az ez évi kollekciónkból! Használja az új e-shopunkat a cseh formatervezők által kizárólag Önnek kitalált és megalkotott eredeti, praktikus, új formájú, nagy rakodóterű, hátpárnás és más újdonságokat valamint okos ötleteket rejtő hátizsákjaink kiválasztásához. A Bagmaster.hu új honlapon a speciális zoom effektus segítségével alaposan és részleteiben is szemügyre veheti a rendkívül kedvező árú Bagmaster hátizsákokat!

Balla Bútor

Balla Bútor

A Balla Bútor Kelet-Magyarország legkiterjedtebb bútorforgalmazó üzletlánca. Kilenc megye 27 nagyvárosában vagyunk jelen jelenleg 29 bemutatóteremmel és 8 konyhastúdióval. A Black Red White gyárat a világ 10 legnagyobb bútorgyárának egyikeként tartják számon. Több mint 2000 boltot magába foglaló hálózatával Európa szinte minden országában, valamint Ázsiában, USA-ban és Kanadában is jelen van. A gyár fejlett, lapraszerelt gyártási technológiát alkalmaz. A lapraszerelt bútorok praktikus, könnyű szállíthatóságot biztosítanak. Nagy hangsúlyt fektetünk a bútorok dekoratív bemutatására. Lakberendezők csoportja dolgozik azon, hogy minél kedvezőbb beosztású terek szülessenek. Rendszerint egymásból nyíló boxokat alakítunk ki, amelyek labirintus rendszerként vezetik körbe az érdeklődőket. Igazán otthonossá teszik a tereket az egyedi dekorációs anyagok (vázák, képek...), amelyek megtervezése a lengyel design osztály dekoratőreinek a feladata.

Hirdetés
Bella Fiori - Selyemvirág

Bella Fiori - Selyemvirág

Az oldalunkon található termékek mindegyike kivétel nélkül saját importból, Olaszországból és Kínából származik melyeknek kizárólagos importőrei vagyunk, így ezeket első kézből nálunk szerzhetik be. A selyemvirág kereskedelemben megszerzett 20 év tapasztalatával segítünk kiválasztani Önnek a leginkább sikervárományos termékeket. Szívesen állunk elébe elképzeléseinek, mindíg tudunk ötletekkel szolgálni.

Best Machinery - kínai gépek forgalmazása

Best Machinery - kínai gépek forgalmazása

Cégünk kínai gyártmányú berendezések széles választékával áll vásárlóink rendelkezésére. Minden termékünkre a kiemelkedő megbízhatóság és a rendkívüli ár-érték arány a jellemző. A Best Machinery Kft. a világpiac vezető homlokrakodó gyártójának, a LiuGong-nak a kizárólagos magyarországi forgalmazója, importőre. Kotrók, homlokrakodók, markoló munkagépek, valamint csúszókormányzású rakodók és kotró-rakodók találhatóak meg kínálatunkban a márka termékeiből. Hasonlóképpen kínáljuk a Shantui dózereit, melyek egyedülállóak a honi piacon.

Bud- Max

Bud- Max

Cégünk, a Bud-Max Kft 1990- óta tevékenykedik a magyar építőipar számos területén. Sokszínű tevékenységünk az export- import ügyletekben való szakmai segítségnyújtástól, a nyílászáró forgalmazáson át, egészen a tető lemezek forgalmazásáig terjed. Árukészletünk elsősorban importból származik, mivel partneri kapcsolatban állunk számos, európai szinten is elismert gyártóval. Több évtizedes tapasztalatunkat hasznosítva vállaljuk az export illetve az import lebonyolítását bármilyen árucikk esetében, akár Kelet -Ázsiában is.

Bútor olcsón - Argos bútorok

Bútor olcsón - Argos bútorok

Cégünk angol bútorok importjával és kereskedelmével foglalkozik . A termékek az Argos áruházlánc által forgalmazott bútorok . Az árak azért lehetnek ennyire alacsonyak , mert úgynevezett end of the line ( kifutó termék ) , vagy enyhén szállítási sérült termékekről van szó . Ezért a nálunk megtekintett bútorok azonnal elvihetők , viszont utánrendelést nem áll módunkban felvenni , mert a fent említett okok miatt egyszeri lehetőségről van szó . Tehát nincs hetekig tartó várakozás ! Ha megtetszik , kifizeti és viheti ! Emailban küldött megrendelés esetén az aznap leghamarabb érkezett megrendelést teljesítjük .

Chronostore karóra webshop

Chronostore karóra webshop

Elsősorban patinás német gyártók termékeit kínáljuk; köztük igazi különlegességeket, újdonságokat, de a retro-érzés kedvelői is biztosan megtalálják nálunk azt a karórát, amelyre mindig is vágytak. Az általunk képviselt óragyártó cégek - design és forma tekintetében különleges - termékeiket megbízható, német, japán vagy svájci óraszerkezettel párosítják. Cégfilozófiánkat négy tartópillérre építettük: - egyedi termék - kiváló ár/érték arány - professzionális csapat - a termékhez méltó szerviz illetve szolgáltatás A mondás szerint igazán szerencsés az, akinek a munkája a hobbija is egyben. Mi is e szerencsések táborát erősítjük. Az órák iránti szenvedélyünk több évtizedes múltra tekint vissza. A webáruházunkban kínált órák - árfekvésüknek köszönhetően - bárki számára megteremtik az élményt, amelyet egy minőségi, a legkifinomultabb esztétikai igényt is kielégítő óra viselése nyújt.

Cream - angol használtruha Budapest

Cream - angol használtruha Budapest

Öltözködj stílusosan és változatosan, elképesztően kedvező áron! Budapesti üzleteinkben a legkülönlegesebb, minőségi angol használt ruhákból és kiegészítőkből válogathatsz. Készletünket minden nap frissítjük, és kéthetente teljes árucserét tartunk. Weboldalunkon megtalálhatod üzleteinket, a galériában pedig ötleteket meríthetsz az új stílusod kialakításához. Forgalmazott márkáink: George., Mexx, Dorothy Perkins, GAP, Tommy Hilfiger, ESPIRIT, MARKS &SPENCER, next, TOPSHOP, per una, ENERGIE, VERO MODA, adidas, NIKE, EMPORIO ARMANI, Levi's, BURBERRY, HUGO BOSS, DIESEL, NO FEAR, MISS SIXTY, Monsoon, GUESS, KOOKAI, Lee Cooper, MNG, new look.

CreativeBike - Fényvisszaverő ruházat

CreativeBike - Fényvisszaverő ruházat

Rengetegen tekerünk éjjel-nappal, ki kivilágítva, ki nem (de sajnos inkább az utóbbi). Életfontosságú (a Te életed!) lenne, ha minimális erőfeszítést tennénk annak érdekében, hogy legalább látszódjunk. Értelmes - kerékpáros - embernek ezt kár is magyarázni. Mi is bringázunk és soha nem tudhatjuk, hogy akár verőfényben, akár sötét éjszaka, vagy ködös hétfő délelőtt mikor menti meg az életünket az, ha a lehetőségekhez képest minél jobban látszódunk. Tehát nagyon jó, ha fényvisszaverő póló van rajtunk és valószínűleg mind az esztétikumot, mind pedig a praktikumot tekintve előnyösebb, mint az egyéb megoldások szegényes palettája. Nem utolsó sorban pedig jelzi, mely falkához tartozónak érezzük magunkat! Minden termékünk valamilyen formában fényvisszaverő. És miután nem csak a stílus, hanem a biztonság is fontos számunkra, az elérhető legjobb minőségű alapanyagokból dolgozunk: a fényvisszeverő bevonat a 3M cég terméke és minden esetben rendelkezik EN 471 tanusítvánnyal. Persze a hazai kerékpáros társadalom átlagos anyagi helyzetét tulajdon bőrünkön érezve magunk is próbálkoztunk mindenféle szitafestékkel is; ezek nagy része csak bizonyos szögből verte vissza a fényt (meg ne mozdulj kerekezés közben, komám!), amúgy meg páncélinget csináltak a pólókból.

Cserép Centrum

Cserép Centrum

A Hofstädter Építőanyag Centrum Kft. egy folyamatosan fejlődő vállalt, mely értékeinek megőrzésével és folyamatos szakmai kompetenciájával szolgálja ki vásárlóinak igényeit. A közel 200 főt foglalkoztató Hofstadter cégcsoport egyes tagjai külön álló gazdasági társaságként működnek. A vállalat csoport felépítését tekintve a külön álló cégek egymáshoz közel álló, építőiparral kapcsolatos tevékenységeket folytatnak. Cégünk tagja Magyarország legnagyobb beszerzési társulatának az Új-Ház Zrt.-nek. Ennek köszönhetően komoly előnyökkel tudjuk vevőink részére biztosítani a piac legjobb árait. A cég csoport főbb profiljai: - Építőanyag kis- és nagy-kereskedelem - Műanyag- nyílászáró gyártás - Logisztikai, fuvarozási tevékenység - Gépi földmunka - Mixer beton forgalmazás

Tuti menü