Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Import, importőrök linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: LG - Norman [4. oldal]
részletek »

Import, importőrök képes leírás: LG - Norman [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: import.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
LG - Házimozi kínálat

LG - Házimozi kínálat

Tekintse meg az LG egyedülálló házimozi kínálatát! Az LG új perspektívát nyit a házimozi élmények tekintetében - e csodával határos házimozi élményt sokéves szakmai tapasztalata szavatolja ügyfeleinek. Csapata számára a legnagyobb prioritású természetesen az, hogy felhasználói a legjobbat kapják - nem csak ha házimozi választékáról gondoskodik, hanem minden egyéb tekintetben is.

Liebherr - Építőipari gépgyártó

Liebherr - Építőipari gépgyártó

A Liebherr családi vállalkozást Hans Liebherr alapította 1949-ben. A vállalkozás a sikereit az első, mobil, könnyen felszerelhető és rendkívül kedvező áru toronydarunak köszönheti. A cégcsoport napjainkban már nem csak a világ egyik legnagyobb építőipari gépgyártója, hanem műszakilag igényes, gazdaságos termékei és szolgáltatásai számos, más területen is elismertek. Napjainkban a cégcsoport a világon mintegy 100 társásággal van jelen, melyekben összesen több mint 32 091 alkalmazottat fogalkoztat. Termékek: háztartási gépek, ipari kivitelű gépek, daruk, mélyépítő gépek, betontechnológia, földmunkagépek, bányagépek, szerszámkészítő gépek.

Lineaflex-Bútor Kft.

Lineaflex-Bútor Kft.

Exkluzív olasz matracok, bútorok, gyermek- és bababútorok gazdag kínálatával várja Önt a Lineaflex Olasz Bútoráruház és Ágybetét Stúdió. Viszonteladóin révén jelen vagyunk az ország minden nagyobb városában. 10 olasz bútorgyár termékei közül válogathat honlapunkon. Több gyári bútor katalógus is segíti a megfelelő bútorok kiválasztásában. Kínálunk komplett hálószobákat, konyhákat, gyerek bútorokat, étkezőket, elemes nappali szekrénysorokat ülőgarnitúrákat, kiegészítő bútorokat klasszikus és modern stílusban egyaránt.

Manuel Kávé

Manuel Kávé

Magyarország legszélesebb prémium kategóriás kávé- tea- és forró csoki választéka! A kávénak kétség kívül erős személyisége van, szimbólumokkal teli és szinte minden generáció fogyasztja. Kiváltképp a 'szocializálódás és a közvetítés' itala. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a 'Kávézó' mindig is az értelmiség, a forradalmárok és a Felvilágosodás követőinek találkahelye volt. Aki megiszik egy kávét, az időt fordít magára, átadja magát az aroma élvezetének, az illatnak, a melegségnek, a beszélgetésnek, bizalmas légkört alakít ki: a kávé mindig is a barátságot és együttlétet jelentette.

Marcosy - Lakberendezés

Marcosy - Lakberendezés

A Marcosy Kereskedelmi és Lakberendezési Kft.-t bútorszövetek importjára és nagykereskedelmére alapítottuk 1991-ben. Egy évtizedes töretlen fejlődés után 2001-ben 1300 m2-en megnyitottuk kis- és nagykereskedelmi bemutatótermünket és áruházunkat Székesfehérváron, melyben a bútorszöveten túl már függönyök, tapéták, bútorok és egyéb lakberendezési kiegészítők is helyet kapnak. Törekvésünk, hogy egyedi elvárásokat kielégítő, az átlagtól eltérő termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk megrendelőinknek. Cégünk a magyarországi lehetőségekhez mérten ajánlja a legújabb designokat, textilekben és bútorokban egyaránt. Külföldi tanulmányutakon és kiállításokon (Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország, Törökország, Belgium, Hollandia) rendszeresen részt veszünk, hogy kövessük a technikai újításokat és a változó trendeket.

Márkás használtruha nagyker

Márkás használtruha nagyker

Cégünk 1 osztályú prémium minőségű olasz , francia országból importált elsődlegesen használt ruhákkal foglalkozó nagy kereskedés. Termékeink közt megtalálható Női, Férfi, Gyerek, alkalmi, farmer, bőr, fürdőruhák... széles választéka. Lehetőség van helyszíni átvizsgálása telephelyeinken, így megbizonyosodhat benne, hogy azt kapja amit vesz. Továbbá weboldalunkon lehetőség van a kisebb kiszerelések megvásárlására. Nyitó üzlet és nálunk vásárlóknak nagy fokú kedvezményt biztosítunk. Jöjjön el telephelyünkre várjuk szeretettel.

Mediterrán tetőrendszer

Mediterrán tetőrendszer

Vállalatunk, a Mediterrán Magyarország Kft., tetőcserepeket és a tető teljes, szakszerű kialakításához szükséges kiegészítőket gyártó és forgalmazó vállalat. A Mediterrán 100%-ban magyar tulajdonú tetőcserépgyár. Központunk Bólyban található. Két gyárunk van, az egyik Bólyban, a másik Kunszentmiklóson üzemel. Vállalatunk nemzetközi értékesítéssel is foglalkozik. Külföldi terjeszkedésünk folyamatos, tetőcserepeink jelenleg Szlovákiában, Horvátországban és Romániában is kaphatók.

Mediterrán Udvarház - Tetőcserepek

Mediterrán Udvarház - Tetőcserepek

A mediterrán olasz tetőcserepek és termékek forgalmazásában eltöltött több mint egy évtizedes tapasztalat és a személyesen eladott több százezer négyzetméternyi kúpos cserép. Az ez idáig eladott termékekből közel kétszáz referencia épület . A piac igényeihez való nagyobb igazodás sarkalt bennünket arra,hogy mind szélesebb körben elégítsük ki a mediterrán építészet iránt fogékony érdeklődök és vásárlók igényeit. Az előbbieket figyelembe véve jelentős mértékben bővítettük cégünk profilját amit a mind szélesebb és átfogóbb termék kínálatunk is tükröz .

Mesterszerszám

Mesterszerszám

Vállalkozásunk a 2004 - es évtől az Olaszországban meghatározó Veprug szerszámkereskedőház kizárólagos képviseletét látja el Magyarországon. Több éves erőfeszítésünk eredményeként termékeink már az ország jelentős részére eljutottak, az ország teljes területén elérhetővé váltak. Partnereink között mind ipari felhasználók, mind kereskedők hosszú sorával büszkélkedhetünk, köszönhető ez a professzionális minőségű termékeknek és a folyamatosan erősödő szolgáltatásainknak. Cégünk tevékenységét már a megalapítás pillanatától szigorú szabályok határolják be, ügyfél- és minőségközpontú üzletpolitikánkat a kezdetektől fogva a törvénytisztelő társadalmi, és tisztességes piaci magatartást meghatározó normáknak, irányadók elveknek megfelelően alakítottuk ki és végezzük, mindezt írásos keretekbe foglaltuk, etikai kódexünk közzétételével.

Hirdetés
Metron Hungary - Autófényező berendezések

Metron Hungary - Autófényező berendezések

Cégünk, a Metron Hungary Kft. hosszú évek alatt jelentős tapasztalatot halmozott fel a karosszéria- és autófényező berendezések forgalmazása terén. Új és használt eszközök nagy választékával várjuk megrendeléseiket - főképp Olaszországból származó egységekkel állunk vevőink rendelkezésére. Olasz partnereinkkel együttműködve rendszeresen veszünk részt külföldi műhelyek átalakításában, felújításában és felszámolásában, így - amellett, hogy korszerű berendezésekhez tudunk hozzájutni - igen kedvező árak kialakítására nyílik módunk, és megrendelőink segítségére vagyunk az igényeiknek megfelelő finanszírozás kialakításában is. Fényező - szárítófülkéinket számos méretben és kivitelben kínáljuk, hogy teljes mértékben megfelelhessünk partnereink igényeinek. Kisebb kamráinkban személyautók kényelmes fényezésére van lehetőség, a nagyobbakba akár kisteherautók, nagyobb terepjárók is beférnek, sőt, kamionok, buszok festésére alkalmas méretű kamra is kapható nálunk.

Mezora Design konyha- és fürdőszoba stúdió

Mezora Design konyha- és fürdőszoba stúdió

A nemzetközi piacon nagy gondossággal kiválasztott magas minőségű olasz ELMAR konyhabútor gyár tervezői a magas fokú minőség és új formák mellett, olyan egyedi műszaki megoldásokat kínál, melyben figyelembe veszik a helykihasználtság fontosságát is. Így olyan mozgatható, valamint süllyesztett munkaasztalokat alkottak ami más gyártóknál nem található meg.Fürdőszoba bútorainak széles választékát megtekintheti bemutatótermünkben, melyeknek kombinálhatósága a legigényesebb ügyfeleink számára is fürdőszoba bútorának egyedi megoldását jelentheti. Spanyol illetve olasz termékein a magas szintű gyártástechnológia, tervezés, anyaghasználat, minőség méltó képviselői.

Military- Katonai ruházat

Military- Katonai ruházat

Cégünk első alapitása 1907-ben volt budapesti székhellyel.1907-töl 1974-ig főként borotvapengéket és finomacélárúkat forgalmaztunk. Itt egy hosszabb szünet következett majd 1996 óta ismét szinesítjük a magyar piacot.Célunk,hogy a kisebb pénzű emberek részére is jó minőségű használt vagy új katonai felszereléseket biztosítsunk szabadidejük teljesebb eltöltéséhez,outdoor és túlélő túratervek teljesitéséhez,önkormányzatok polgárőrségeinek olcsóbb felszereléséhez,security-biztonsági cégek felszerelési költségeinek csökkentéséhez,rendvédelmi szervek modernebb felszereléséhez. Kivánságaival vagy ötleteivel forduljon az áruház üzemeltetőjéhez.

MobilPresent Kft. - Eladáshelyi mobil installációk, promóciós eszközök

MobilPresent Kft. - Eladáshelyi mobil installációk, promóciós eszközök

Cégünk a mobil reklámállványok (installációk) importőre. Cégünk termékei olyan összecsukható és könnyedén hordozható speciális reklámállványok, amelyeket reklám illetve marketing céllal alkalmazhat rendezvényein. Alkalmazásuk feltűnően látványos hatást eredményez, így a célcsoport fele közvetített marketingüzenet, sokkal jobb hatásfokkal adódik át, és rögzül. Hatékony és praktikus látványelem mindenhol, legyen az kiállítás, promóció, termékbemutató, vagy eladáshelyi marketing. Kínálatunk több mint 50 féle kiállítási installáció, mobil display: Roll Up, X Banner, Flying Banner, L Banner, zászlórúd, prospektustartó állvány, promóciós pult, kóstoltató pult, kínáló pult, megállító tábla, stb? Általánosan jellemző tulajdonságuk, hogy szerszámok használata nélkül nagyon logikusan, pillanatok alatt összeállíthatók, illetve használat után nagyon kis méretre összecsukhatók. Mivel összecsukott állapotukban kis helyen elférnek, így a rendezvények közti időszakokban könnyen tárolhatók. Gyakran jelentkezünk új megoldásokkal, így felelve meg a változó kihívásoknak. Megrendeléseit saját készletről azonnal szállítjuk.

Monessa minőségi török ágyak

Monessa minőségi török ágyak

Monessa matrac és török ágy webáruházunk termékeit Törökországból importáljuk. Térjen be hozzánk és tekintse meg kínálatunkat, ha szeretné otthonába vinni a kelet varázsát, a tenger sós illatának és az éjszakai nyarak forró fuvallatának képzetét, ezzel kényeztetve érzékeit. A Pasha matrac a legkülönlegesebb a matracok között, mert olyan komfortot biztosít, aminek köszönhetően mindez megvalósulhat. Fontos Önnek az egészsége? Akkor a Covermax matrac kényelmét ajánljuk. Ez a matrac tökéletes deréktájéki alátámasztást nyújt 11 megerősítése által. Komfortját növeli a kellemes tapintású, steppelt huzat, mely a matracról levehető és mosható. Webáruházunkban nem csak bonell matracokat, hanem táskarugós és egyéb matracokat is kínálunk. Válasszon termékeink közül és legyen kellemes élmény az alvás!

Mozaikburkolat-üvegtégla-kristálycsillár import-export

Mozaikburkolat-üvegtégla-kristálycsillár import-export

Cégünk mozaiburkolatok, kristálycsillárok és olyan egyedi művész üvegtéglákat kínál vásárlóinknak, amiket idáig a hazai piac még nem használt. Az egyszerű fajtától egészen azon luxus művész darabokig, amivel az otthonok teljes mértékű egyedi miliőt kapnak. Különleges és jól ismert mozaikburkolatok forgalmazása importőr árakon. Művészi üvegtéglák egy teljes új technológia az üvegművészet területén, teljesen új korszakot nyitva az üvegtégla eddig megismert fogalmának. Belsőépítészek remek segítőtársa eme művészi termék a különleges alkotások létrehozásában. High-tech technológiával gyártott kristálycsillárok import-exportja.

Naturflor - Természetes padlóburkolatok

Naturflor - Természetes padlóburkolatok

Szeretjük az otthonos és lenyűgöző enteriőröket. Szeretjük a természetes anyagokat, a minőségi és tartós termékeket, és mindent, ami széppé teszi az életünket, a környezetünket. Azért foglalkozunk természetes padlóburkolatokkal, mert megigéz bennünket a szépsége, az illata, és az a tudat, hogy egy élhetőbb környezetet biztosítanak. 14 éve foglalkozunk szizál, kókusz, gyapjú és tengerifű burkolatokkal. Jelenleg Etyeken működünk - kb. 1000 nm-es raktárkészlettel és sok-sok mintakönyvvel -, ahova szívesen látjuk, hogy megnézhesse, mi mindenből választhat. Jelenlegi kínálatunkkal szinte minden lakberendezési stílushoz tudunk méretre készített, szegett szőnyeget, valamint burkolatot is kínálni. Van erős és strapabíró brazil szizálunk irodákba, puhább afrikai szizál lakóterekbe, és aki még puhábbat szeretne, annak a gyapjút ajánljuk. Forgalmazunk ezen kívül kókuszrostból és tengerifűből készült szőnyegeket és padlóburkolatokat - ezek főleg rusztikus és mediterrán terekben érzik igazán otthon magukat. A szőnyegeket 3 nagy európai gyártól szerezzük be, a német Apaeb Europa irodai szizálokat gyártó cég kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk.

Norman- Kert Kft. - Építőanyag kereskedelem

Norman- Kert Kft. - Építőanyag kereskedelem

Cégünk a Norman-Kert Kft. építőanyag értékesítéssel, kereskedelemmel foglalkozik. Elsődleges feladatunknak tekintjük a családiház-építők kiszolgálását a mindenkori legkedvezőbb áron és minőségben. Szakmai segítségnyújtással, színtervezéssel, szaktanácsadással és ingyenes ajánlatkészítéssel állunk az Önök rendelkezésére. Az építkezőknek a tervrajz alapján a szükséges építőanyag mennyiségről, többféle anyagból ajánlati listát állítunk össze. Megszervezzük a házhozszállítást építési ütemezés szerint.

Tuti menü