Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Import, importőrök linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Nsz - Szakácsruha [5. oldal]
részletek »

Import, importőrök képes leírás: Nsz - Szakácsruha [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: import.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Nsz Impex Kft.

Nsz Impex Kft.

Az Nsz Impex Kft Magyarországon forgalmazza a Dedra és Pansam márkájú szerszámokat. Kínálatunkban megtalálhatóak a mindennapos használatra alkalmas egyszerű kéziszerszámoktól kezdve a vágótárcsákon át az olyan speciális területre szánt szerszámgépek is mint például az igen kedvező áru cső hegesztő gépek is. Cégünk nagykereskedelmi tevékenységet folytat, kizárólag viszonteladókat és gépkölcsönzőket szolgálunk ki, illetve az általunk forgalmazott gépek garanciális és garancián túli szervizelését látjuk el. Oldalunkkal termékeink minél könnyebb megismerését szeretnénk szolgálni.

Olasz Kert - Mediterrán fák, növények

Olasz Kert - Mediterrán fák, növények

Mediterrán fák és virágos növények kereskedelme. Termékek: Pálmák, sövények, cserjék, fák, díszbokrok, termők, virágos növények. Szolgáltatások: Házhozszállítás az ország egész területén, belső vagy külső terek dekorálása, növények gondozása, kerttervezés, beültetés, egyedi növények beszerzése.

Palm- Tm Kft. - Teák, étrend- kiegészítők

Palm- Tm Kft. - Teák, étrend- kiegészítők

A Palm- Tm Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2005 nyarán alakult vállalkozás. Fő tevékenységi körünk az 'Egyéb élelmiszerek nagykereskedelme'. Cégünk jó minőségű, ellenőrzött élelmiszer termékek (teák, étrend-kiegészítők, préslevek, szirupok stb.) importjával illetve kereskedők, nagykereskedések irányába történő továbbértékesítésével foglalkozik. A forgalmazott termékeket Magyarország minden területére szállítjuk.

Pannontheta - Irodabútorok

Pannontheta - Irodabútorok

Pannon-Theta Kft. 1994. óta foglalkozik irodabútorok, irodaszékek és irodatechnikai gépek forgalmazásával és ehhez tartozó kiegészitő szolgáltatásokat nyújt. Ricoh, Lanier, Infotec, Nashutech másológépek szervizelése, bérbeadása, kellékanyag ellátása, bérmásolás. Célunk, hogy vásárlóink mindent egy helyen megtaláljanak, ami egy irodában kell. Természetesen egyéni vásárlókat is kiszolgálunk beépitett lakás-és konyhabútorokkal, egyéni elképzelés szerint is. Kiterjedt adatbázisunkban minden terméket megtalál rendszerezett, strukturált felépitésben , képekkel illusztrálva, ezáltal Ön már otthonában eldöntheti, hogy melyek azok a termékek, amik felkeltették érdeklődését.

Póni Játék nagy- és kiskereskedés

Póni Játék nagy- és kiskereskedés

Cégünk - a Póni játékbolt - története több, mint harminc évvel ezelőtt kezdődött. Egy kedves házaspár családi vállalkozásaként induló játékkereskedés akkor a mai szülőket látta el játékokkal. Ugye Ön is emlékszik nyelvnyújtogató kutyaház-perselyre, a tapadókorong és rugó segítségével felugró békára, vagy a felhúzható, csipegető pléh-csibére? A kedves, hasznos, fejlesztő és szeretni való játékok sora mára megsokszorozódott, az akkor még egyetlen üzlet bolthálózattá fejlődött. A játékbolt 1980 óta működik Póni néven, azóta már a gyerekeink, az unokáink számára vásárolunk benne. Igen, Ön most az ország talán legnagyobb múltra visszatekintő játékboltjában jár. Játékboltjainkban a vásárlók és a megrendelők a legkülönfélébb társas játékok, puzzle-k, Lego, Matell, Piatnik, Simba, Hasbro, Playmobil, Minimax-os és üzletláncos termékek, autópályák, építő- és készségfejlesztő játékok, műanyag- és fajátékok, babák, plüssjátékok, bébi játékok, hintalovak, lábbal hajtható járművek, szezonális strandcikkek, kártyák, matricák, csomagolóanyagok és rengeteg, a TV-ben is reklámozott játékok közül válogathatnak. !

Rapid - Zöldség, gyümölcs

Rapid - Zöldség, gyümölcs

Rapid 1992-ben alakult családi vállalkozás, amely alapvetően zöldség és gyümölcs import-exporttal ill. azok nagykereskedelmével foglalkozik. A hagyományoknak megfelelően Nyugat- és Dél-Európából importálunk zöldséget és gyümölcsöt, de a nemzetközi piacok kiszélesedése miatt újabb partnereink már sok esetben Kelet-Európai vagy Észak-Afrikai cégek. Kivételesen jó, meglévő és működő kapcsolataink vannak Spanyolországban, Hollandiában, Olaszországban, Görögországban, Franciaországban, Németországban, Ausztriában, Lengyelországban, Szlovéniában, Horvátországban ill. Törökországban, Tunéziában, Egyiptomban és Marokkóban is. Üzleti politikánkra erős hatást gyakorol a családi háttér, amely partnereinkkel, vásárlóinkkal ill. a cég alkalmazottaival való kapcsolatunkra is rányomja bélyegét. Jól szervezett vállalatként rendelkezünk kamerákkal felszerelt hűtő- és szárazraktárakkal, számítógépes számlázási és készletezési intranetes belső hálózattal ill. az Internet által olyan gyors kommunikációs rendszerrel, mely megfelelő információt képes biztosítani bármely külföldi partnerünk számára.

Remmers

Remmers

A Remmers az épületmegóvás és műemlékvédelem területén nem vitatottan az első helyet foglalja el Európában. Az építőipar rátermett partnereként sokféle termékprogramot kínálunk a következő szakterületekre: Épületvédelem, műemlékvédelem, homlokzatvédelem és -helyreállítás. Az új ill. régi épületek vízszigetelésére az Aida Kiesol-termékrendszert ajánjuk.

Resch Gmbh. - Húsipari gépek

Resch Gmbh. - Húsipari gépek

Vevőink számára cégünk korrekt és rugalmas partner. Szakértelmünk és felelősségvállalási tudatunk a legelső helyen áll. Munkatársaink közvetlensége és rugalmassága garantálja kívánságaik és elvárásaik gyors és lelkiismeretes feldolgozását. Történet: Johann Resch Úr, aki egy nemzetközi kereskedőház egykori alkalmazottjaként tevékenykedett, 1997-ben alapította a Resch Import/Export GmbH -t.A vállalat 2003-ban egy dél magyarországi kirendeltséggel bővült. Törzspiacaink -Ausztia és Magyarország- ellátása mellett többek között Bulgáriába, Kínába, Franciaországba, Namibia-ba, Lengyelországba, Romániaba, Oroszországba, Szlovákiába és Teneriffa-ra is szállítunk. Szállítási programunk a húsiparban használatos új és használt gépeket, valamint alkatrészeket, vágószerszámokat és fogyóeszközöket tartalmazza. Új gép megvásárlása esetén nyitottak vagyunk a régi gépük visszavásárlására is. Következő területekre megoldásokat ajánlunk: vágás és darabolás, pácolási technológia, lágy és kemény szeparálás, finomaprítás, emulgálás és töltés, lezárás és csomagolás. Szállítási programunkban szereplő gépek a tej-és halfeldogozó-iparban is használatosak

Robi Bútor Nagykereskedés

Robi Bútor Nagykereskedés

Fő tevékenységi körünk Lengyel és Olasz import bútorok forgalmazása. A forgalmazás területén fontos szempont a jó minőség, és az ehhez kapcsolódó kedvező ár . Termékek: kárpitos bútorok, szekrények, hálószoba bútor, baba bútor, konyha, étkező, komód, íróasztal.

Hirdetés
Rogelli - Sportruházat

Rogelli - Sportruházat

A Rogelli szolgáltatásai mögött a Rogelli márka kizárólagos magyarországi forgalmazója, egy kerékpár-kereskedelmi szolgáltató, nagy- és kiskereskedő cég, a Special Bike Bt., és egy háttér tanácsadó csapat áll. Célunk, hogy az általunk felkutatott és magas elvárásainknak megfelelő termékeket minél egyszerűbben eljuttassuk Önhöz. A Rogelli sportruházati termékek Hollandiában kerülnek megtervezésre és tesztelésre, egyrészük azonban szigorú minőségi előírásoknak eleget tevő távol-keleti gyártóüzemekből kerülnek Magyarországra, és a webáruházon keresztül Önhöz. Az internetes rendelés különböző célokat szolgál. Weboldalunkon fel tudjuk tüntetni széles árukínálatunkat, akciós termékeinket, amelyből Ön választhat. Az automatizált információ továbbítása és feldolgozása jelentős időmegtakarítást tesz lehetővé. Ráadásul Ön, mint vásárló, teljes nyugalomban, és akár rövid megszakításokkal is összeállíthatja bevásárlókosarát. Amennyiben ez a forma mégsem megfelelő, akkor kollégánk E-mail-ben való megkeresése, illetve a teljes kapcsolat adatok linkre kattintva megtekintheti partnerüzleteink listáját.

Sarok ülőgarnitúrák kanapék

Sarok ülőgarnitúrák kanapék

Cégünk,Olasz import sarok ülőgarnitúrák,kanapék importjával foglalkozik. Egyebek között egyedi ülőgarnitúrák gyártásával is áll a vásárlók rendelkezésére. Egyedi méretek anyagválasztással szeretnénk kielégíteni a vevők igényeit.Kínálatunkban megtalálható a bivalybőr,marhabőr,műbőr és szövetekkel vagy együttes felhasználásával készült ülőgarnitúrák választéka. Folyamatosan megújuló szövet válésztékkal próbáljuk a vevők igényeit követni.

Shox Motoros Áruház

Shox Motoros Áruház

Shox Motoros Áruház forgalmazott termékei: Bukósisak, motoros ruházat, túrafelszerelés, motorkerékpár tartozék, kiegészítők, alkatrészek. Márkáik: Az AGV a világon minden motoros által jól ismert márka. Nevét alapítójáról és az alapítás helyéről kapta: Amisano Gino Valenza. 1947-ben kezdte tevékenységét kerékpárnyergek gyártásával. Gino Amisano megszállott motoros volt és a motoros háttériparban úttörőjeként támogatta a versenysportot és fejlesztett ki új technológiát elsősorban a bukósisakok biztonságának a növelésére. 1953-ban már megjelent az első üvegszálas héjjal és hamarosan AGV sisakot kap a kor legendás bajnoka, Giacomo Agostini. Ezt követően egyre több versenyző fején jelenik meg és fogalommá válik az AGV sisak: Barry Sheene, Kenny Roberts, Johny Ceccoto, Randy Mamola, Angel Nieto, Marco Lucchinelli, Franco Uncini, Luca Cadalora, és természetesen Valentino Rossi, a cég tiszteletbeli elnöke.

Sigma- Trade Kft. - Kábelek

Sigma- Trade Kft. - Kábelek

A Sigma Trade Kft. az 1990-es évek elején - az alapítók külkereskedelmi tapasztalataira építve - németországi importból származó, legegyszerűbb Pvc és gumiszigetelésű kábel nagy tömegű importjával, belföldi nagykereskedelmiértékésítésével foglalkozott. A piac változásai arra kényszerítették a tulajdonosokat, hogy speciális igényeket kielőgítő kábelek, vezetékek, adott esetben feldolgozást is igénylő termékek irányába fejlesszék a vállalkozást. Termékek : Vevőspecifikált kábelek , kábelszerelvények - ipari kooperációk , szilikon kábelek, különleges egy- és többeres vezetékek.

Simex

Simex

Magyarország vezető plüss játék importőreként a legjobb minőségű játékokat kínáljuk önnek. Számos újdonsággal leptük már meg a hazai piacot; pl. a nagytestű, babbal töltött játékok. A szezonális ünnepekre sok-sok meglepetést tartogatunk. Hat külföldi cég kizárólagos forgalmazójaként - többek között olyanoké, mint a Trudi Spa és a Venturelli - Magyarország legjelentősebb játék- illetve játék- ajándék-nagykereskedelmi cégeinek szállítunk be. Import partnereink a világ különféle országaiból származnak, mint: Indonézia, Kína, Korea, Olaszország és Németország.

Snowfox

Snowfox

A Snowfox gumi mindenkinek a lehető legjobb szolgáltatást igyekszik nyújtani. Egyéni vevőinket szaktanácsadással, telefonos ügyfélszolgálattal várjuk. A gumiabroncs kiválasztása után vállaljuk azok felszerelését, legyen szó bármilyen méretű abroncsról. A könnyűfém-felnik szerelésénél is képesek vagyunk a speciális igényeket kielégíteni. A hagyományos centrírozás mellett az autón is el tudjuk végezni a kerék kiegyensúlyozását, megszüntetve ezzel a futómű keréken kívüli forgó részeinek tömegkülönbségeiből adódó vibrációt. Defekt, sérülés esetén az abroncsok javítását a legmagasabb szintű vulkanizáló technológiával végezzük. Ha nincs hova tennie abroncsait a téli-nyári átszerelések után, gumijait szakszerűen eltároljuk a következő átállásig. A Snowfox az autók tuningolásában is nagy szerepet vállal, a Momo, a Toora és más világszínvonalú gyártók termékeit forgalmazzuk és szereljük vevőink autójára. A gépjárműflottával rendelkező cégeknek a kedvező beszerzés mellett a teljes gumiabroncs kezelését vállaljuk országos Team Partner rendszerünkben, ami 40 gumis partnert takar Magyarországon elosztva. Ez azt jelenti, hogy 50km-en belül elérünk minden ügyfelet az ország bármely sarkában és így a téli nyári átállás gyorsan és a megfelelő időben megy végbe.

Startcolor - Parafa

Startcolor - Parafa

A Startcolor Parafa-Importőr és Kereskedelmi Kft 1991.-óta foglalkozik belsőépítészeti parafaburkolatok és ipari parafák magyarországi forgalmazásával, amelynek eredményeként e kitűnő fizikai és esztétikai tulajdonságokkal rendelkező anyag egyre nagyobb teret hódít az igényes felhasználók körében. A világszerte ismert és elismert Wicanders parafa burkoló termékek az eltelt időben számtalan középületben, irodaházban, irodában, áruházban, szállodában, stb. kerültek beépítésre és a parafaburkolatok magánházakban és lakásokban felhasználók jelentős köre csak a forgalmi adatokból becsülhető. A méltán világhírű magyar építészek és belső építészek kiemelkedő szakmai tudása és kreatívitása segítette elő a Wicanders parafaburkolatok professzionális alkalmazói és felhasználói körének igen jelentős növekedését. Megvalósult munkái bizonyítják, hogy kitűnő szakember kitűnő anyag alkalmazásával egyedülálló teljesítményre képes!

Szakácsruha

Szakácsruha

A Snickers története egy svéd villanyszerelő munkástól indult, aki megelégelte kényelmetlen, gyenge minőségű munkaruházatát és megtervezte saját munkaruháját. A megfelelő számú zsebeket, szerszámtartókat,-amikbe bele tudta rakni a munkája során szükséges eszközeit-, úgy helyezte el, hogy minden irányból könnyen elérhető legyen akkor is, amikor csak az egyik keze szabad. A különböző szakterületen dolgozó munkatársai kérésére, nekik is megtervezte a munkájuknak megfelelő öltözetet. Ennek következtében a termékek egy valós igény szülöttei. Napjainkban a munkaruházat területén is egyre magasabb a követelményszint. A Snickers termékstratégiája olyan öltözet kifejlesztése, amelyek más ruházattal is kombinálhatók , biztosítva a fogyasztónak a maximális felhasználhatóságot a legkülönfélébb helyzetekben. Úgy tervezik termékeiket, hogy a munkában betöltött szerepük változtatható legyen a különféle igényeknek megfelelően. További szolgáltató tevékenységeink közé tartozik, hogy a munkaruhákat a Megrendelő igényei szerint felirattal, logóval látjuk el, elősegítve ezzel cégük reklámozását is.

Tuti menü