Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Import, importőrök linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szallerbeck - Z&Z [6. oldal]
részletek »

Import, importőrök képes leírás: Szallerbeck - Z&Z [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: import.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Szallerbeck Motor

Szallerbeck Motor

A Honda Szallerbeck ismételten egyedülállóan gondolkodik. Miért? Míg mások kivárással taktikáznak, addig ő új motoros ruházati üzletének megnyitásával, melynek neve Szallerbeck Motor már a jövőt idézi. Hisz abban, hogy a motorosok idén is megállíthatatlanul fogják róni a kilométereket. S tudja, az okos motoros felkészül a szezonra. S mielőtt a végtelen kalandoknak nekivágna, nemcsak a biztonságára gondol, hanem figyelmet fordít a komfortérzetre, kényelemre is. Micsoda? Lehet kényelemről beszélni a motoron? A motorozással nem jár együtt a szűk motoros ruha izzasztó szorítása? Az eső áztatta motoros ruhában való didergés? Egyáltalán, valóban képes volna egy motoros ruha megvédeni a motoros testi épségét? Nos kedves motoros Barátom, bízz bennünk! Emeleti motoros ruházati üzletünkben teljes motoros felszerelést és motoros kiegészítőket kínálunk számodra. Motoros ruházati üzletünk célja, egy olyan minden motoros számára elérhető magas színvonalú kínálat felvonultatása, ahol a motorosok számos felmerülő igényeire, esetleges problémáira megoldást talál. Olyan piacvezető, magas színvonalú motoros ruhák közül választhattok, mint a Bering, a BLH, vagy a Segura. Ezen márkákon belül megtaláljátok a kordura motoros kabátoktól, motoros bőrdzsekiktől, motoros csizmáktól, motoros cipőktől kezdve, a profi teljes protektoros motoros versenyruhákig, motoros nadrágig mindent.

Sziklai - Autóalkatrészek

Sziklai - Autóalkatrészek

Cégünk 1991-ben alakult. Először a Skoda 105-ös, 120-as valamint a Favorit típusokhoz importáltunk alkatrészt, majd az igényekre való tekintettel Lada karosszéria elemek beszállításával és értékesítésével is foglalkoztunk. Jelenleg a Skoda családhoz tartozó összes típushoz (105, 120, Felicia, Octavia és Fábia) kínálunk gyári, illetve a gyári minőséggel megegyező, utángyártott alkatrészeket. Továbbá - a régi értékeink megtartásával - első kézből importálunk nyugati típusokhoz is kipufogókat és tartozékait, autó-felszerelési termékeket, optikai tuning és verseny felszereléseket, egyéb kiegészítő termékeket, valamint raktártechnikai berendezéseket. Mind a salgótarjáni (Füleki út. 10), mind a budapesti központunkban (1154, Tompa M. út. 89.) egyaránt kiszolgálunk kiskereskedelmi, valamint nagykereskedelmi partnereket. A külföldi beszállításokat, valamint a belföldi terítéseket és a kiszállításokat saját gépjárműparkkal bonyolítjuk le. Tekintettel arra, hogy az árut kizárólag a gyártóktól és a viszonteladóktól szerezzük be, árainkat a minimálisra tudjuk csökkenteni. Nagy raktárkészletünk révén minden megrendelőnket - az igények szerint - személyesen, postai úton, csomagfeladással, illetve éjszakai kiszállítással, gyorsan és folyamatosan képesek vagyunk kiszolgálni. A salgótarjáni telephelyen működtetett autóklinika egyaránt vállal időszakos szervizelést és egyéb javításokat...

Takaró, ágynemű - A kényelmes alvásért! - Dormeo

Takaró, ágynemű - A kényelmes alvásért! - Dormeo

Nem talál magának egy normális ágyneműt az allergiája miatt? Esetleg csak egyszerűen nem tud aludni? A Dormeo takarói és ágyneműi nyugodt és kellemes alvást biztosítanak Önnek és családjának! A minőségi takarók és ágyneműk 100% pamutból készülnek. Válogasson Ön is akciós termékeink közül, és pihenjen egy jót! Takaró, ágynemű a Dormeotól!

Tégla- és Cserépipari Szolgáltató Kft.

Tégla- és Cserépipari Szolgáltató Kft.

A Tégla- és Cserépipari Szolgáltató Kft. azonos nevű jogelőd vállalata 1986-ban alakult. Korábban a vállalati, majd a jelen Kft. tevékenysége is az építőanyag iparhoz, a tégla ill. cserép kereskedelemhez kapcsolódik. A Kft. szinte valamennyi téglát, cserepet és egyéb építőipari anyagot gyártó céggel szerződéses kapcsolatban áll. Szolgáltatásaink: - Építőanyag kis- és nagykereskedelem - Anyagszükséglet számítás - Fuvarozás - Raklap visszavásárlás

Természetes alapanyagú allergiamentes szőnyegek,szőnyegpadlók

Természetes alapanyagú allergiamentes szőnyegek,szőnyegpadlók

Tevékenységünk:természetes alapanyagú növényi rost szőnyegek importja. Üzletünk kis és nagykereskedés. Forgalmazott termékeink ebben a kategóriában?szizál,tengerifű,kókusz,bam busz és gyapjú szőnyegek padlóburkolatok. Egyedi méretben megrendelhetőek,igény esetén bordűrözve.a szőnyegek-burkolatok nagy előnye,hogy antisztatikus, atkamentes, allergiamentes,és nagy kopásálló felülettel rendelkezik,nem kicsinyítve azt a lényeges tulajdonságát,hogy egy környezetkimélő anyagokról van szó.

Textil- Profi Bt. - Méteráru nagykereskedelem

Textil- Profi Bt. - Méteráru nagykereskedelem

Cégünk 2005 óta a kiskereskedelmi üzletek, valamint a Vendéglátó- és Szállodaipar számára szánt különféle minőségű textil méteráruk importálásával, textil darabáruk gyártásával, nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Célunk: hogy teljes körű szolgáltatással, megbízható, korrekt kiszolgálással álljunk minden meglévő, és leendő Partnerünk rendelkezésére, igényeik maradéktalan, magas színvonalú kielégítése érdekében. Törekszünk: gyors, pontos, rugalmas kiszolgálással, barátságos, közvetlen hangvétellel a Partnereinkkel kialakított kapcsolataink ápolására, fejlesztésére, jövedelmező működés megteremtésével a biztonságos, kiszámítható ellátás biztosítására, mindezek révén piaci jelenlétünk további növelésére, jó hírnevünk megerősítésére.

Tulli - Bababolt és játékáruház

Tulli - Bababolt és játékáruház

A Tulli 2005. óta foglakozik baba-, gyermek és felnőtt, illetve kerti játékok házhozszállításával. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás - évente duplázódó forgalmával - a legdinamikusabban fejlődő játék-webáruházzá vált hazánkban. Az áruház egyedülien széles kínálata évről-évre jelentősen bővül. A jelenlegi kínálatban közel 6 000 játéktermék szerepel, több száz jól strukturált kategóriába sorolva. A játékok között megtalálható szinte minden: a hagyományos fa építőkockáktól a PC-ről vezérelhető építőjátékig, vagyis a kisbabáktól a felnőttekig, minden korosztálynak kínál szórakoztató, készségfejlesztő játékokat. A Tulli Webáruház - Magyarország legnagyobb forgalmú, trendirányító, vezető - valamint a legtöbb csomagot kézbesítő baba-játék webáruháza. Az áruházat vásárlóink az utóbbi években minden alkalommal beszavazták a 10 legjobb hazai webáruház közé. (Köszönjük!) Célkitűzésünk, hogy szolgáltatásainkkal, piacvezető megoldásainkkal folyamatosan biztosítsuk a magas szolgáltatási színvonalat, a változó, kedvező árú, széles termékpalettát s nem utolsósorban célunk, hogy fenntartsuk azt a magas elégedettségi szintet vásárlóinkban, amely miatt újra és újra minket választanak, ha a gyermekükről és családjukról van szó.

Unitál

Unitál

Az Unitál Kft 1989-ben alakult a Pramac cég leányvállalataként. Cégünk az olasz partner által gyártott áramfejlesztők, hegesztő áramfejlesztők, szivattyúk, raklapemelők és drótköteles emelők magyarországi képviseletét látja el. Mára, a Pramac gyár, Európa egyik meghatározó építőipari gépeket gyártó cégévé vált. A világ számos pontján találhatóak gyáregységei, dél-Amerikától, Európán keresztül, Afrikán át, Ázsiáig. Éves szinten több százezer gépet gyártanak világszerte. A magyar piacon is egyre több Pramac gép található, mind a magán vásárlók, mind pedig a cégek tulajdonában. Ez köszönhető a gépek jó minőségének és kedvező árának. Az Unitál Kft ezen gépekből évi 800-1200 db-ot értékesít. A márka jó hírnevét, a rugalmas értékesítési stratégiánkkal, a megfelelő és korrekt szervizháttérrel és a gyári alkatrész utánpótlással tartjuk fent az országban. Reméljük, hogy Ön is hamarosan tulajdonosává válik egy termékünknek, a lent szereplőek közül, és személyesen is megtapasztalhatja a fentieket.

Valmar munka- és tűzvédelmi webáruház

Valmar munka- és tűzvédelmi webáruház

Munkavédelmi ruházat, védőfelszerelések, munkabiztonsági jelek, tűzvédelmi eszközök kereskedelme. Komplett tűz- és munkavédelmi szolgáltatások. Tűzoltó készülékek forgalmazása. Tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi, HACCP, ADR, menekülési irány, utánvilágító tábla, piktogram táblák gyártása, forgalmazása. Reklám dekorációk, autó dekorációk, névjegykártyák készítése. Tűzvédelmi szabályzat, tűzriadó terv, kockázatértékelés, tűzvédelmi felülvizsgálat, tűzoltó készülék karbantartás. Tűzvédelmi eszközök, tűzoltó takaró, tűzcsap forgalmazása, felülvizsgálata. Tűzvédelmi szakvizsgáztatás, munkavédelmi oktatás, munkavédelmi szabályzat készítése.

Hirdetés
Változatos formájú dohányzóasztalok

Változatos formájú dohányzóasztalok

A-Z Bútor Webáruház online elérhető üzletében, számos, magas minőségű terméket lehet megtekinteni, fényképes leírásoknak köszönhetően. A kínálatukban szinte minden lakrészbe illő bútordarabokat lehet találni, és amennyiben megfelelőnek találja az érdeklődő, azonnal meg is lehet rendelni. Többek között klasszikus stílusú és modernt változatban is találhatóak dohányzóasztalok, melyek különféle méretben és formában is kaphatóak, valamint egyéb székek, kiegészítők is, több fajta alapanyagból előállítva.

Verbis Kft

Verbis Kft

VERBIS Kft - minőségi építőgép és alkatrész kereskedés. Budapest XV. kerület Mélyfúró u. 2/E. Nálunk megtalálja az építőipar, a betontechnológia, a földmunka, a kertépítés, az állattenyésztés és a mezőgazdaság általános gépei és a célgépek szinte teljes spektrumát, és a hozzájuk tartozó alkatrészeket és kiegészítő adaptereket (hidraulikus adapterek, bontó, ásó, árokásó, kotró, törőkanál, roppantó olló, őrlő olló, tömörítő, fúró, vágó, fűnyíró, hómaró, szárzúzó, betonkeverő, seprő, stb.). Emellett gyakorlatilag minden ismert építőipari, ipari, mezőgazdasági erőgéphez, motorhoz kínálunk gyári, illetve azzal megegyező minőségű utángyártott alkatrészeket: motorikus alkatrészek, traktoralkatrészek, targoncaalkatrészek, olajszűrők, levegőszűrők, földmunka-, rakodó- és más építőgép alkatrészek.

Vivax Bútorház - Iroda-, létesítmény- és lakossági bútorok

Vivax Bútorház - Iroda-, létesítmény- és lakossági bútorok

Elégedetlen irodája stílusával? Segítségre van szüksége egy konferenciaterem berendezésénél, vagy az otthonát szeretné felújítani? A Vivax Bútorházban minderre egyedi megoldásokat talál. Látogasson el személyesen debreceni, illetve miskolci áruházunkba, de akár otthon is megtekintheti kínálatunkat a Termékeink menüpontban. Olasz, német, finn, dán, svéd, magyar és lengyel bútorok közül válogathat, melyek minősége és funkciója világszerte elismert. Kérésére szakképzett kollégáink helyszíni felmérést végeznek, segítenek a legmegfelelőbb bútorok kiválasztásában, és számítógépes tervezéssel háromdimenziós látványtervet is készítenek. Erről bővebben a Tervezés menüpontban olvashatnak. Cégünk több mint egy évtizede áll az Ön rendelkezésére. Fő tevékenységi körünk az iroda-és létesítmény bútorozás (egyetemi előadók, laboratóriumok, könyvtárak, raktári polcrendszerek, szállodák, éttermek). Választékunk 2003-tól lakossági bútorokkal is kiegészült az Ön kényelmére.

Vog Kft.

Vog Kft.

A Vog Ag első Ausztrián kívüli leányvállalatát 1990-ben alapította Bükön, Nyugat- Magyarországon. 1999-ben épült meg a cég kb. 14000 m2 alapterületű, modern raktára. A Vog Export-Import Kft. anyavállalatához hasonlóan élelmiszereket és iparcikkeket forgalmaz, és saját szárazgyümölcs-csomagoló üzemet működtet. Ezen termékcsoportok forgalmazásával a cég 2003-ban 5,5 Mrd Ft forgalmat ért el. A VOG Kft. büki központjában kb. 60 alkalmazott dolgozik, továbbá 11 munkatársunk tevékenykedik külszolgálatban. Munkatársaink folyamatosan igyekeznek vevőink igényeit kielégíteni annak érdekében, hogy a kereskedelem és a fogyasztók elvárásainak mindig meg tudjunk felelni.

WildWest - Western ruházat

WildWest - Western ruházat

A western stílusnak több mint kétszáz éves hagyománya van a világon. Az eredetileg munkaruhaként használt öltözet a tehénpásztorok és a földművesek mindennapi viselete volt a Vadnyugaton. A ruhadarabok (western csizma, western kalap, bőrszíj, övcsat, amerikai nyakkendő, bőrnadrág, bőrmellény, stb.) formája úgy alakult ki az idők folyamán, hogy a viselőjük a lehető legkényelmesebben tudja végezni a munkáját. A farmernadrág jól bírta a gyűrődést a nehéz fizikai munka során. A kalapok nemcsak a hideg és eső ellen tettek jó szolgálatot, hanem a naptól is védték viselőjüket. A western csizmákat a legerősebb bőrből készítették. A western csizmák hegyes orra azért alakult ki, hogy a láb könnyebben belecsússzon a kengyelbe, a csapott sarok pedig megkönnyítette a járást a köves homokos sivatagban. Ez a viselet soha nem megy ki a divatból, hiszen folyamatosan jelen van mindennapi öltözködésünkben, gondoljunk csak a farmernadrágokra, -ingekre vagy akár a western csizmákra és kalapokra.

Z&Z Kft.

Z&Z Kft.

A Z& Export Import Kft. 1991. novemberében alakult, fő tevékenysége alapítástól kezdődően speciális biztonsági berendezések forgalmazása, telepítése. Forgalmunk nagy részét a személy- és csomagellenőrző biztonsági berendezések értékesítése teszi ki, de szerepelnek kínálatunkban egyéb speciális veszélyes anyagok felderítésére szolgáló berendezések is. Cégünk 1994. januárjában kizárólagos képviseleti szerződést kötött a németországi Smiths Heimann (akkor még Heimann Systems) vállalattal, mely a világ vezető átvizsgáló röntgenberendezés gyártója. Mind a termékek műszaki színvonala, minősége, megbízhatósága, mind az innováció, technikai fejlesztés alapján, illetve bizonyos termékkategóriákban egyértelműen világelső, piacvezető pozíciót ért el. A cégünk által képviselt gyártók magas színvonalú termékeihez párosul az ügyfeleinknek biztosított szakszerű értékesítés és after-sales tevékenység, mely magában foglalja a szempontjaiknak leginkább megfelelő berendezések kiválasztásához nyújtott konzultációt, üzemeltetési tanácsadást, a szakszerű telepítést, a kezelőszemélyzet oktatását, a gyors és megbízható karbantartást, javítást és a folyamatos alkatrész-ellátást telephelyeinken fenntartott alkatrész-raktárainkból.

Tuti menü